counter

Τζίτζι Χαντίντ: Η πρώτη ανάρτησή μετά την σύλληψη της για κάνναβη

Τζίτζι Χαντίντ: Η πρώτη ανάρτησή μετά την σύλληψη της για κάνναβη
Τζίτζι Χαντίντ: Η πρώτη ανάρτησή μετά την σύλληψη της για κάνναβη

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την σύλληψή της, για κάνναβη έκανε η Τζίτζι Χαντίντ.

Το μοντέλο πιάστηκε από τελωνειακούς υπαλλήλους κατά την άφιξή της με ιδιωτικό αεροπλάνο στις 10 Ιουλίου, έχοντας στις αποσκευές της κάνναβη.

Ρίξτε μια ματιά! Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Γυναίκα συνελήφθη για τον θάνατο του εγγονού του

Η ανάρτηση της Τζίτζι Χαντίντ

Η Τζίτζι Χαντίντ είχε ξεκινήσει το ταξίδι της για τα νησιά Κέιμαν, μαζί με την φίλη της Λία Νικόλ Μακάρθι, όταν συνελήφθησαν με την υποψία ότι εισάγουν κάνναβη και τα σύνεργά τους και οδηγήθηκαν στο Κέντρο Κράτησης Κρατουμένων, όπου αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση.

Δύο ημέρες αργότερα, στις 12 Ιουλίου, η Τζίτζι Χαντίντ και η φίλη της εμφανίστηκαν στο δικαστήριο όπου παραδέχτηκαν την ενοχή τους και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 δολαρίων.

Αφότου αφέθηκαν ελεύθερες, η Τζίτζι Χαντίντ και η Λία Νικόλ Μακάρθι ξεκίνησαν τις διακοπές τους και απόλαυσαν χαλαρές στιγμές μετά την περιπέτεια που είχαν.

Μάλιστα το μοντέλο έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραψε: «Τέλος καλό, όλα καλά».

Δείτε παρακάτω την δημοσίευσε της Τζίτζι Χαντίντ:

 

Εκπρόσωπος της Τζίτζι Χαντίντ δήλωσε στο E!News πως: «Η Τζίτζι ταξίδευε με μαριχουάνα που αγοράστηκε νόμιμα στη Νέα Υόρκη με ιατρική άδεια. Είναι επίσης νόμιμη για ιατρική χρήση στο Γραντ Κέιμαν από το 2017. Το μητρώο της παραμένει λευκό και απόλαυσε τον υπόλοιπο χρόνο της στο νησί».

Πηγή φωτογραφιών: Instagram/ @GigiHadid

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR