counter

Χώρισαν όμως ο φακός τους εντόπισε μαζί και αγαπημένους!

Χώρισαν όμως ο φακός τους εντόπισε μαζί και αγαπημένους!
Χώρισαν όμως ο φακός τους εντόπισε μαζί και αγαπημένους!

 

Απο την Αποστολία Φιλίππου

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός η Halle Berry πήρε διαζύγιο από τον Olivier Martinez πριν από περίπου ένα χρόνο. Ο γάμος τους είχε κρατήσει μόλις δύο χρόνια, όμως παρόλο που το χρονικό διάστημα δεν ήταν μεγάλο, οι δυο τους έχουν κάτι να τους ενώνει και αυτό είναι το αγοράκι που απέκτησαν μαζί, τον μικρό Maceo.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι με τον γιο του και τη μεγαλύτερη κόρη της ηθοποιού, στην παραλία και φαίνεται πως ακόμη κι αν οι δυο τους έχουν χωρίσει είναι ακόμη αγαπημένοι.

«Με βαριά καρδιά λάβαμε την απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Προχωράμε μπροστά νιώθοντας αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο αλλά και την ίδια αφοσίωση στο να προσφέρουμε τα καλύτερα στον γιο μας. Ευχόμαστε ο ένας στον άλλο να έχει μια ευτυχισμένη ζωή» είχαν δηλώσει λίγο μετά την είδηση του χωρισμού τους  οι δύο ηθοποιοί.

Ένας γνωστός του διάσημου ζευγαριού δήλωσε μάλιστα ότι «είχαν δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες». Η Halle Berry και ο Olivier Martinez, 49 ετών και οι δύο, «είχαν ασυμβίβαστες διαφορές».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR