counter

Halle Berry: Η "υπεράνθρωπη" προσπάθεια να μπει στο τζιν της, σίγουρα θα ταυτιστείς

Halle Berry: Η "υπεράνθρωπη" προσπάθεια να μπει στο τζιν της, σίγουρα θα ταυτιστείς
Halle Berry: Η "υπεράνθρωπη" προσπάθεια να μπει στο τζιν της, σίγουρα θα ταυτιστείς

Ένα επικό βίντεο ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Halle Berry, την ώρα που δίνει... τον δικό της "αγώνα" για να μπει στο αγαπημένο της στενό τζιν και σίγουρα θα ταυτιστείς και εσύ.

Η ηθοποιός είναι γνωστή για το στιλ της και συνήθως τα ρούχα της, αναδεικνύουν το άψογο σώμα της στο έπακρο, καθότι είναι σε στενή γραμμή. Παρά το άψογο κορμί της όμως, η Halle Berry όπως και όλες μας, έχει και εκείνη τις ημέρες που αγωνίζεται για να χωρέσει στα ρούχα της.

Halle Berry: Η προσπάθεια να μπει στο τζιν της 

Αυτό αποδεικνύει κι ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, το οποίο και έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ!

Στο συγκεκριμένο βίντεο εκείνη και η στιλίστριά της, αλλά και καλύτερή της φίλη, φαίνονται να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει η star του Hollywood να βάλει το παντελόνι της.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε μετά σχόλιο που δέχτηκε στο Twitter, "Εσύ πότε θα γίνεις μάνα; Του Αγίου κούκου ανήμερα"

Η Halle Berry φαίνεται πεσμένη στο πάτωμα, να φοράει έναν μαύρο κορσέ, τον οποίο θα συνδυάσει με ένα μαύρο τζιν και από πάνω της, η φίλη της προσπαθεί να της κουμπώσει το φερμουάρ, ενώ εκείνη τραβάει το ρούχο για να της μπει.

"Κλείσε το φερμουάρ, σκύ**, κλείσ'το!", ακούγεται λέει η Halle Berry , με τη στιλίστρια της, να της απαντά γελώντας: "Προσπαθώ". Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες ξεσπούν στα γέλια, αφού στην προσπάθειά τους να κλείσουν το φερμουάρ, πιάστηκε το δέρμα της Halle!

Δείτε την σχετική ανάρτηση: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Photo Credits: Shutterstock

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR