counter

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Θανάσης Τότσικας: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Θανάσης Τότσικας: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Θανάσης Τότσικας: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης

Χωρισμός-βόμβα στην ελληνική showbiz, καθώς η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας δεν είναι πια μαζί. Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης ήταν ζευγάρι για 4 ολόκληρα χρόνια και μάλιστα συγκατοικούσαν, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», εδώ και αρκετό καιρό έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας συναντήθηκαν πρόσφατα στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί ο Αποστόλης Τότσικας.

Διαβάστε επίσης: Xριστίνα Xειλά Φαμέλη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της Θανάση Tότσικα – “Αγαπώ όλα όσα είναι ως άνθρωπος”

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας κρατούσαν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ενώ έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς κανείς να μάθει τίποτα.

Σε παλιότερη συνέντευξή της η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είχε πει για τον Θανάση Τότσικα: «Είναι γνωστή πια, νομίζω, η σχέση μου με τον Θανάση Τότσικα. Είμαστε μαζί για περισσότερο από έναν χρόνο και περνάμε καλά. Με τον Θανάση έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Έχουμε πάθος και οι δύο για το σινεμά, κοινό τρόπο σκέψης και κοινά αυτονόητα. Γνωριστήκαμε την εποχή όπου έπαιζα στις «Αγριες μέλισσες» και έτυχε να συνεργαστούμε πέρυσι στον «Σιωπηλό δρόμο», όπου εκείνος έκανε το μοντάζ (σσ: ο Θανάσης Τότσικας είναι σκηνοθέτης). Οπότε με έχει ζήσει σε όλες τις τελευταίες μου δουλειές».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR