counter

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της Θανάση Τότσικα – “Αγαπώ όλα όσα είναι ως άνθρωπος”

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της Θανάση Τότσικα – “Αγαπώ όλα όσα είναι ως άνθρωπος”
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της Θανάση Τότσικα – “Αγαπώ όλα όσα είναι ως άνθρωπος”

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στο περιοδικό Hello και στη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα.

Δείτε επίσης - Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: "Ναι, είμαι ερωτευμένη και είναι γνωστή πια η σχέση μου με τον Θανάση Τότσικα"

Μέσα σε όλα, η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» αναφέρθηκε στον σύντροφο της, Θανάση Τότσικα, τις φοβίες της, το παρελθόν της, την σκέψη δημιουργίας οικογένειας αλλά και τις φοβίες της.

Όσα είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Στα καλλιτεχνικά σου όνειρα συναντιέσαι με τον σύντροφο σου, Θανάση Τότσικα;

Συναντιόμαστε. Έχουμε κάποιες ιδέες και εύχομαι να υλοποιηθούν. Έχουμε συνεργαστεί μόνο μια φορά, στην τηλεοπτική σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» στο MEGA. Εγώ έπαιζα, ο Θανάσης έκανε το μοντάζ αλλά ήταν δυο εντελώς διαφορετικά πόστα οπότε δεν συναντιόμασταν ποτέ στη δουλειά.

Θα ήθελες να συνεργαστείετε πιο άμεσα;

Φυσικά και θα ήθελα πολύ να με σκηνοθετήσει. Δεν το εύχομαι απλώς, το επιδιώκω κιόλας. Και οι δύο το επιδιώκουμε, είμαστε σε αυτή την κατεύθυνση.

Σε γενικές γραμμές θα έλεγες ότι είσαι σε μια καλή, ισορροπημένη φάση της ζωής σου;

Δύσκολη ερώτηση και πιο δύσκολη η απάντηση. Θέλει δουλειά η προσωπική ισορροπία, ακόμα κι αν όλα δείχνουν τέλεια. Ζούμε άλλωστε σε μια εποχή που δεν είναι εύκολο να νιώθουμε καλά όταν συμβαίνουν όλα αυτά γύρω μας. Με επηρεάζουν όσα βιώνουμε ως κοινωνία. Τα πράγματα δεν είναι καλά στον κόσμο και δεν μπορώ να ζω στο δικό μου ροζ σύννεφο.

Παίζεις όμως σε μια σειρά που σαρώνει σε τηλεθέαση και είσαι καλά στην προσωπική σου ζωή.

Ισχύουν και τα δύο και είμαι ευγνώμων, δεν μου λείπει κάτι. Δεν σταματώ όμως να δουλεύω με τον εαυτό μου, με τις ανησυχίες και τους φόβους μου.

Τι κουβαλάς από το παρελθόν;

Όλοι κουβαλάμε πολλά, όλοι είμαστε στο παρελθόν μας με έναν τρόπο, τα θετικά και τα άσχημα που έχουμε βιώσει. Έτσι μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε και να ξεπερνάμε καταστάσεις και όσα ζούμε να γίνονται κομμάτι του παρελθόντος μας.

Ανέφερες τους φόβους σου. Ποιοι είναι;

Νομίζω πως ο μεγαλύτερος είναι ο φόβος όλων των ανθρώπων, ο θάνατος. Ακολουθεί η μοναξιά. Δεν αποτελώ εξαίρεση, τα συνήθη φοβάμαι.

Τι σου δίνει μεγάλη χαρά;

Παρότι απολαμβάνω τη δουλειά μου, μου δίνουν τεράστια χαρά και με γεμίζουν όλα όσα κάνω για μένα. Να προσέχω τον εαυτό μου, να μαγειρεύω, να βλέπω τους φίλους μου. Μου αρέσει επίσης να πηγαίνω σινεμά και μετά για φαγητό, όπου θα μιλήσουμε για την ταινία. Αγαπώ και τα ταξίδια, αλλά δεν είμαι μανιακή, δεν θα ψάξω να βρω που θα πάω με το που θα ελεύθερο τριήμερο. Θα απολαύσω εξίσου το σπίτι μου, όπου θα δω ταινίες και θα διαβάσω. Μου αρέσει να ταξιδεύω εγκεφαλικά και με τη φαντασία μου. Εκτιμώ επίσης τον προσωπικό μου χρόνο, όταν είμαι μόνη μου. Απλά πράγματα με κάνουν χαρούμενη.

Όλα αυτά σε μια συμβίωση πως μεταφράζονται και που βρίσκονται τα όρια σας;

Είμαστε δυο άνθρωποι που δουλεύουν αρκετά. Στον κοινό μας ελεύθερο χρόνο κάνουμε παρέα ότι προανέφερα. Όρια μας βάζει η ίδια η δουλειά, κάτι που βρίσκω ανακουφιστικό γιατί δεν έχει χρειαστεί να τα βάλουμε εμείς, πρακτικά μιλώντας. Ο χρόνος που περνάμε μαζί είναι πολύτιμος ακριβώς λόγω των επαγγελματικών ορίων.

Τι αγαπάς στον Θανάση;

Όλα όσα είναι ως άνθρωπος.

Η ιδέα της οικογένειας πως σου φαίνεται;

Ωραία αλλά, στην παρούσα φάση, δεν με απασχολεί, δεν μου λείπει και δεν την επιδιώκω. Όσον αφορά το μέλλον, είμαι ανοιχτή σε κάθε ενδεχόμενο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR