counter

Χριστίνα Σάλτη: Απαντά για τον σάλο με την Ανδρομάχη και την "Παράλληλη αγάπη"

Χριστίνα Σάλτη: Απαντά για τον σάλο με την Ανδρομάχη και την "Παράλληλη αγάπη"
Χριστίνα Σάλτη: Απαντά για τον σάλο με την Ανδρομάχη και την "Παράλληλη αγάπη"

Στην εκπομπή “Breakfast at Star” μίλησε το πρωί της Δευτέρας η Χριστίνα Σάλτη.

Η τραγουδίστρια τοποθετήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει με την Ανδρομάχη και τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού «Παράλληλη αγάπη».

Δείτε επίσης - Ανδρομάχη - Κώστας Μηλιωτάκης: Τέλος στην κόντρα τους - Η ανακοίνωση μέσω Instagram

Η Χριστίνα Σάλτη απαντά για την Ανδρομάχη και την “Παράλληλα αγάπη”

«Εγώ τον Κώστα Μηλιωτάκη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Έχω τραγουδήσει και άλλο ένα τραγούδι του στο παρελθόν, έχουμε συνεργαστεί σε σχήματα, τον εκτιμώ πάρα πολύ και ως άνθρωπο. Με έχει βοηθήσει κατά καιρούς και σε σχήματα. Και παλιότερα του έλεγα τι ωραία τραγούδια που έχεις γράψει στην Σαμίου. Την “Παράλληλη Αγάπη” τη συζητούσαμε καιρό τώρα να την κάνουμε», είπε αρχικά η Χριστίνα Σάλτη και συνέχισε:

«Δεν είμαι σε καμία αντιπαράθεση με την Ανδρομάχη. Είναι συνάδελφός μου. Καταλαβαίνωνα τον αγώνα της. Τη γνωρίζω την Ανδρομάχη και έχουμε δουλέψει μαζί. Καλά έκανε και έβγαλε το κομμάτι στο medley, εμένα δεν με πειράζει. Εγώ δεν κρίνω, η Ανδρομάχη θα δει πώς θα της βγει όλο αυτό. Δεν έχω καμία εμπάθεια.

Σίγουρα θα συγκρίνει ο κόσμος ποια το έχει τραγουδήσει καλύτερα. Εγώ ξέρω πώς το έχω πει, δεν με ενοχλεί. Ξέρω ότι θα συγκριθώ ακόμα και με την Άντζυ Σαμίου, που το είπε πρώτη και είναι μία τεράστια τραγουδίστρια. Κάθε καλλιτέχνης έχει τη δική του προσωπικότητα, το δικό του ηχόχρωμα. 

Δεν έχω μιλήσει με την Ανδρομάχη. Εγώ αν το είχα κάνει, θα σκεφτόμουν στο μυαλό μου ότι κάτι έχω κάνει λάθος. Δεν νιώθω ριγμένη αλλά λίγο στεναχωρημένη».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Χριστίνα Σάλτη:

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR