counter

Χριστίνα Πάζιου: Η sexy γυμνάστρια τώρα και σχεδιάστρια μόδας! Δείτε την collection ρούχων της

Χριστίνα Πάζιου: Η sexy γυμνάστρια τώρα και σχεδιάστρια μόδας! Δείτε την collection ρούχων της
Χριστίνα Πάζιου: Η sexy γυμνάστρια τώρα και σχεδιάστρια μόδας! Δείτε την collection ρούχων της

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Την Χριστίνα Πάζιου, την έχουμε δει να γυμνάζεται και να γυμνάζει, με τον πιο σέξι τρόπο ever! Κάθε εμφάνισή της μέσα από twitter και Instagram, καταφέρνει να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό με τις πόζες της, και να κεντρίσει το ενδιαφέρον των γυναικών για το αψεγάδιαστο κορμί της.

Η Χριστίνα Πάζιου, τώρα κάνει νέο βήμα στην καριέρα της. Όχι, η σέξι γυμνάστρια δεν σταματά τις ασκήσεις, τα ανοίγματα και τις κάμψεις. Απλά λανσάρει την δική της συλλογή ρούχων, που μπορεί να φορεθεί είτε την ώρα που κάνετε γυμναστική, είτε όχι. Αφορμή στάθηκε η μητέρα της Χρστίνας, Ελένη Πάζιου, που είναι σχεδιάστρια μόδας και ζει μόνιμα στην Αμφιλοχία.

"Σε κάθε τηλεοπτική μου εμφάνιση όλοι με ρωτούσαν από που αγόρασα τις φόρμες που φορούσα. Η αλήθεια είναι πως όλα τα ρούχα τα έραβε η μητέρα μου. Τα εμπνεόμουν εγώ, τα περιέγραφα στη μαμά μου και τα έφτιαχνε. Τώρα αποφάσισα να τα διαθέσω στον κόσμο για να μπορεί να τα κάνει δικά του. Έχω ονομάσει την συλλογή "CP Collection" και είναι διαθέσιμη μέσω του site μου, paziou.gr. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και υπάρχει ποικιλία μεγεθών", λέει η Χριστίνα Πάζιου στο FTHIS.GR.

Όσα για το στυλ των ρούχων της Χριστίνας: "Είναι αθλητικές φόρμες που φοριούνται όλη μέρα, t - shirt, φορέματα, παντελόνια, σορτσάκια, κορμάκια και μαγιό. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και αναδεικνύει το σώμα του καθενός", σημειώνει η Χριστίνα Πάζιου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR