counter

Συνελήφθη πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη

Συνελήφθη πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη
Συνελήφθη πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη

Αξέχαστο θα μείνει στη Χριστίνα Πάζιου το ταξί της στην Ιταλία. Η γυμνάστρια που στο παρελθόν συνεργαζόταν με την Ελένη Μενεγάκη, έχοντας στήλη στην εκπομπή της, πριν λίγες μέρες βρέθηκε στη Ρώμη, όπου και συνελήφθη. Η Χριστίνα Πάζιου μαζί με τα μοντέλα, τον φωτογράφο και τον στυλίστα της βρέθηκε εκεί για τη φωτογράφιση της εταιρείας ρούχων που φέρει την υπογραφή της, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Espresso» και ο Ηλίας Μαραβέγιας.

Η γνωστή γυμνάστρια πήγε στη Fontana di Trevi και σε μια άσκηση ισορροπίας σε κατακόρυφο, καταλάθος βρέθηκε μέσα στο σιντριβάνι, κάτι που δεν επιτρέπεται. Τελικά αστυνομικοί που βρίσκονταν κοντά, πλησίασαν και την οδήγησαν στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα. Εκεί ωστόσο η ίδια δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τους αστυνομικούς, καθώς εκείνοι δεν μιλούσαν αγγλικά.

Η Χριστίνα Πάζιου ανέφερε στην εφημερίδα: «Οι αστυνομικοί δεν ήξεραν αγγλικά και εγώ δεν ξέρω Ιταλικά. Χρειάστηκε να επικοινωνήσουμε με τον Ιταλό οδηγό μα στη Ρώμη για να του πούμε να πάει στο ξενοδοχείο όπου μέναμε, να πάρει την άδεια της φωτογράφησης και να τη φέρει στο τμήμα, Όταν αυτό έγινε, λύθηκε η παρεξήγηση και αφέθηκα ελεύθερη».


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR