counter

Χριστίνα Μπόμπα: Η συνέντευξη που έδωσε λίγο πριν τον γάμο της - Τι αποκάλυψε;

Χριστίνα Μπόμπα: Η συνέντευξη που έδωσε λίγο πριν τον γάμο της - Τι αποκάλυψε;
Χριστίνα Μπόμπα: Η συνέντευξη που έδωσε λίγο πριν τον γάμο της - Τι αποκάλυψε;

Στο περιοδικό "Omikron" επέλεξε η Χριστίνα Μπόμπα να δώσει την τελευταία συνέντευξή της, πριν γίνει και επίσημη η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη.

Tο κορίτσι με τα σαγηνευτικά μάτια και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον γάμο της που γίνεται σήμερα στηυ Σίφνο.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:
 
Γιατί διαλέξατε τη Σίφνο για να γίνει ο γάμος σας; Σε επηρέασε η… κουμπάρα;

Ναι, εννοείται! (χαμογελάει). Η Μαρίνα (σ.σ Βερνίκου) και ο Μίλτος (σ.σ Καμπουρίδης) ήταν ο βασικός λόγος που διαλέξαμε τη Σίφνο. Θέλαμε νησί από την αρχή και σκεφτόμασταν διάφορες εναλλακτικές, αλλά όταν τους το είπαμε μας πρότειναν τη Σίφνο. Δε χρειάστηκε πολύ για να μας πείσουν, αφού το μέρος είναι μαγικό!

Οι περισσότερες πάντως μέλλουσες νύφες με τις οποίες μιλάω χαρακτηρίζουν το γάμο τους ως «ένα ωραίο πάρτυ με φίλους». Έτσι τον αντιλαμβάνεσαι κι εσύ;

Και έτσι! Σίγουρα θα παρτάρουμε πολύ και θα περάσουμε τέλεια! Αλλά, όσο περνάει ο καιρός, αισθάνομαι πως ο γάμος θα μας ενώσει ακόμα περισσότερο.

Τι νυφικό θα φορέσεις; Ή θα το κρατήσεις μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή;

Το νυφικό μου το ετοιμάζουμε με τη Σήλια Κριθαριώτη και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Δε θα σας πω, όμως, λεπτομέρειες, γιατί πρέπει να είναι έκπληξη. Αλλά είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να έρθει η ώρα να το φορέσω!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR