counter

Χριστίνα Λαμπίρη: "Το μεσημεριανό ήταν η μαύρη περίοδος της ζωής μου" (Video)

Χριστίνα Λαμπίρη: "Το μεσημεριανό ήταν η μαύρη περίοδος της ζωής μου" (Video)
Χριστίνα Λαμπίρη: "Το μεσημεριανό ήταν η μαύρη περίοδος της ζωής μου" (Video)

Ατάκα “φωτιά” πέταξε η Χριστίνα Λαμπίρη για το τηλεοπτικό της παρελθόν στην εκπομπή της στο ΣΚΑΪ, ενώ είχε καλεσμένο τον ηθοποιό Παύλο Κοντογιαννίδη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, η παρουσιάστρια τον είχε δυσαρεστήσει στο παρελθόν με κάτι που είχε ειπωθεί για το άτομο του και εκείνος απ ‘ ότι φαίνεται το κράτησε μανιάτικο και λίγα χρόνια μετά της το θύμισε.

Η Χριστίνα Λαμπίρη καλωσόρισε με χαρά τον Παύλο Κοντογιαννίδη και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός αφού η ίδια δεν ήθελε να διαιωνίζεται μια άσχημη κατάσταση μεταξύ τους. Ζήτησε δημόσια συγνώμη και παραδέχτηκε το λάθος της για όσα είχαν ειπωθεί όταν εκείνη παρουσίαζε για χρόνια μεσημεριανή εκπομπή στο κανάλι του Star.

Η Χριστίνα Λαμπίρη είπε χαρακτηριστικά: “Ξεκινήσαμε με παράπονα αλλά θα τα λύσουμε. Αυτή είναι μία “μαύρη” περίοδος της ζωής μου….Για τα μεσημεριανά λέμε γενικά”, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα επανέλαβε διορθώνοντας τα όσα είχε πει: “Μαύρη… υπερβολή! Μια χαρά περίοδος ήταν”.

Με έντεχνο τρόπο και χιούμορ έσπευσε να καλύψει την ατάκα της αλλά δεν έπεισε κανέναν αφού η παρουσιάστρια “καρφώθηκε” κανονικά. Το ίδιο αντιλήφθηκε και ο καλεσμένος της ο οποίος με τη σειρά του προσπάθησε να τη βοηθήσει.

Η ίδια πριν κλείσει την ενότητα αυτή ανέφερε ότι δεν έχει πρόβλημα να ζητήσει συγνώμη όταν καταλαβαίνει ότι έχει κάνει λάθος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR