counter

Χριστίνα Κεφαλά για Survivor all Star: "Το παν είναι τα χρήματα και η δημοσιότητα"

Χριστίνα Κεφαλά για Survivor all Star: "Το παν είναι τα χρήματα και η δημοσιότητα"
Χριστίνα Κεφαλά για Survivor all Star: "Το παν είναι τα χρήματα και η δημοσιότητα"

Στην Ελλάδα επέστρεψε την Τρίτη 7/03 η Χριστίνα Κεφαλά λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor all Star.

Το μεσημέρι της Πέμπτης η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε επίσης – Survivor all Star: Η Χριστίνα Κεφαλά αποκαλύπτει τι είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα

Χριστίνα Κεφαλα – Όσα είπε για το Survivor all Star

«Δεν ήθελα να γυρίσω τόσο νωρίς αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα… Έχει ξεφύγει το πράγμα στο Survivor. Είναι λίγο το μοντάζ, είναι τηλεόραση, το γνωρίζουμε όλοι αυτό.

Ο πρώτος δισταγμός μου, όταν κλήθηκα να μπω στο All Star, ήταν ότι οι παλιοί θα μας έδιωχναν. Είπα: “μπήκα και την πρώτη φορά σε δεύτερη φάση, το ‘χω ξαναδεί το έργο. Ήμουν σίγουρη ότι αν δεν φύγω τη δεύτερη βδομάδα, τρίτη-τέταρτη ήταν σίγουρο. Αλλά δεν είχα και το αγωνιστικό καθόλου”. Έχει ακουστεί ότι έκανα γυμναστική για να είμαι καλή στο Survivor. Εγώ είχα δύο γυμναστές και το έκανα για μένα, για την υγεία μου, για την ψυχολογία μου.

Μπήκαμε στο παιχνίδι και τους καταστρέψαμε τους Κόκκινους. Πεινάσαμε όλοι…Ήταν τόσο μεγάλη η πείνα δύο βδομάδες, χάναμε συνέχεια. Όταν μπήκα, μπήκα yolo, είπα ότι θα είμαι χαλαρή κι όπου με βγάλει. Μετά όταν είδα όλους τους τσακωμούς, τα off-camera, ελέγα τι δουλειά εχω εδώ. Με έτρωγε ψυχολογικά όλο αυτό και έλεγα: τι κάνω εγώ εδώ;.  Το παν είναι τα χρήματα. Όλοι μπήκαμε για αυτά, για τη δημοσιότητα και την παραμονή στο παιχνίδι, μην κοροϊδευόμαστε. Αλλά μόλις είδα όλα αυτά και να είμαι μακριά από την οικογένειά μου, είπα όχι», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Καλό Μεσημερακι»:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR