counter

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Η εξομολόγηση για την καριέρα, τα παιδιά του και τον θάνατο της συζύγου του

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Η εξομολόγηση για την καριέρα, τα παιδιά του και τον θάνατο της συζύγου του
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Η εξομολόγηση για την καριέρα, τα παιδιά του και τον θάνατο της συζύγου του

Τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο γνωστός αθλητικογράφος μίλησε για τα 44 χρόνια στη δημοσιογραφία, την απομάκρυνση από την ΕΡΤ που έγινε με «βαριά καρδιά», αλλά και τον θάνατο της συζύγου του.

«Ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία 44 χρόνια. Ήμουν 21 ετών όταν ξεκίνησα τα πρώτα μου live στην τηλεόραση. Μου έκαναν 4 φορές πρόταση μεταγραφής από το MEGA με αρκετά χρήματα αλλά αρνιόμουν, δεν ήθελα να φύγω από την ΕΡΤ, το έκανα με ‘βαριά’ καρδιά. Η φωνή μου συνδέθηκε με το Champions League, όπως συνδέθηκα κι εγώ» είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Συγκινεί ο Xρήστος Σωτηρακόπoυλος: "Αυτό που με στεναχωρεί, είναι που η σύζυγός μου δεν πρόλαβε να…"

Για την προσωπική του ζωή

Για τον ρόλο του πατέρα και τα παιδιά του, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος είπε: «Ως πατέρας έδωσα ό,τι περισσότερο μπορούσα στα παιδιά μου. Ποτέ κανένας δεν είναι ικανοποιημένος. Αν είμαι όσο καλός πατέρας ήταν και ο δικός μου για εμένα, θα έχω πέτυχει την αποστολή μου».

Αναφερόμενος στην απώλεια της συζύγου του, εξομολογήθηκε:  «Όταν ‘έφυγε’ από τη ζωή η γυναίκα μου, έδωσα κι εγώ κουράγιο στα παιδιά μου και εκείνα σε εμένα. Η ζωή συνεχίζεται ό,τι και να γίνει. Δε με απασχολεί αν θα μείνω μόνος όταν φύγουν τα παιδιά από το σπίτι. Ποτέ δεν ξέρεις η καθημερινότητα τι σου φέρνει».

Για την καριέρα του

Ο δημοφιλής αθλητικογράφος μίλησε φυσικά και για την καριέρα του.

«Ο Νίκος Κατσαρός μού έδωσε την ευκαιρία να είμαι στην τηλεόραση, δεν ήμουν σε καμία κλίκα. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, είσαι τόσο καλός όσο η αξία σου. Ο κόσμος καθορίζει τι του αρέσει να βλέπει στην τηλεόραση. Είναι εύκολο να πάρεις και να σχολιάζεις τι έκανε κάποιος άλλος, από το να κάνεις κάτι δικό σου. Υπάρχει απαξίωση στο επάγγελμά μας. Όταν ξεκίνησα αυτήν τη δουλειά, δεν έλεγα ότι είμαι δημοσιογράφος» τόνισε.

Όσο για τι προγράμματα παρακολουθεί στην τηλεόραση και ποιους παρουσιαστές προτιμά;

«Έκανα 10 χρόνια τηλεόραση χωρίς autocue, ήταν δύσκολο. Βλέπω lifestyle εκπομπές, δεν σνομπάρω τίποτα. Βλέπω το ‘MEGA Καλημέρα’, λατρεύω την Ελεονώρα Μελέτη. Μου αρέσει πολύ η Ράνια Τζίμα, θα έπαιζε παντού. Η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι πολύ καλή και εντελώς διαφορετική από την Τζίμα. Η Σία Κοσιώνη ξεκίνησε δίπλα μου, είναι εξαιρετική» αποκάλυψε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR