counter

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Αποχαιρέτησε συγκινημένος τον Γιάννη Διακογιάννη

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Αποχαιρέτησε συγκινημένος τον Γιάννη Διακογιάννη
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Αποχαιρέτησε συγκινημένος τον Γιάννη Διακογιάννη

Θλίψη στον χώρο της δημοσιογραφίας σκόρπισε ο θάνατος του Γιάννη Διακογιάννη σε ηλικία 91 ετών. Την πιο φημισμένη μορφή της αθλητικής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα αποχαιρέτησε συγκινημένος ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος συνεργάστηκε επί χρόνια με τον Γιάννη Διακογιάννη

«Για τον Γιάννη δεν χρειάζεται να πεις πολλά πράγματα. Ο Γιάννης σημάδεψε μια γενιά και παραπάνω. Δεν υπήρξαν άνθρωποι που να ήταν τόσο επιδραστικοί όσο εκείνος στον χώρο του. Τόσος κόσμος έγινε αθλητικός συντάκτης ή δημοσιογράφος γενικότερα από τη φωνή του Γιάννη, από τα ταξίδια που μας έκανε. Ο Γιάννης Διακογιάννης δεν ξεπεράστηκε και δεν θα ξεπεραστεί ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο Γιάννης Διακoγιάννης

Δεν το λέω τώρα, σήμερα, το έλεγα και του ίδιου και μου έλεγε 'άσε με ήσυχο'. Δεν μπορεί κανείς να έχει το εύρος των γνώσεων του Διακογιάννη. Στο ποδόσφαιρο έπαιζες μαζί του και καταλάβαινε και ο τελευταίος στο τελευταίο σημείο της Ελλάδας τι λέει. Καταλάβαινες στον στίβο, έτρεχες μαζί με τους αθλητές. Κολύμπαγες μαζί με τους αθλητές. Γινόταν ένα στους αγώνες του κόσμου μαζί με τον κόσμο.

Ήταν, είναι και θα είναι το σημείο αναφοράς. Ήταν ένας φοβερός άνθρωπος, φοβερός στην παρέα και σπουδαίος άνθρωπος. Η τηλεόραση είναι εικόνα, αυτό έλεγε όλη την ώρα. Δεν είναι ατελείωτα τα λόγια», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στην ΕΡΤ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR