counter

Χρήστος Κούτρας & Στέλλα Κονιτοπούλου: Όσα θέλετε να ξέρετε για τη ζωή τους πριν το J2US

Χρήστος Κούτρας & Στέλλα Κονιτοπούλου: Όσα θέλετε να ξέρετε για τη ζωή τους πριν το J2US
Χρήστος Κούτρας & Στέλλα Κονιτοπούλου: Όσα θέλετε να ξέρετε για τη ζωή τους πριν το J2US

Το J2US ξεκίνησε κι ένα από τα ζευγάρια που ξεχώρισε για τις φωνές, τη χημεία και τη θετική του ενέργεια, είναι αυτό της Στέλλας Κονιτοπούλου και του Χρήστου Κούτρα.

Ας δούμε βιογραφικά στοιχεία για τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή και την τραγουδίστρια που έχει γράψει τη δική της ιστορία. 

Ο Χρήστος Κούτρας είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Γεννήθηκε στη Δράμα όπου και μεγάλωσε. Έχει σπουδάσει "Επικοινωνία και ΜΜΕ".  Απο το 2018, είναι διευθυντής του site FTHIS.GR, ενώ έχει και το δικό του blog, το Christos Post, με την επιτυχημένη στήλη του likes+dislikes. Τις τρεις τελευταίες σεζόν, τον απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή, στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha “Καλύτερα δεν γίνεται” με την Ναταλία Γερμανού, όπου παρουσιάζει τα νέα της Showbiz. Μάλιστα, με τα κουίζ του, θέτει σε εγρήγορση την περιέργεια των τηλεθεατών και των χρηστών των social media. Από το 2006 μέχρι και το 2009 ήταν στη βασική ομάδα του Γραφείου Τύπου του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Παράλληλα με τις σπουδές του, συνεργαζόταν με περιοδικά της Θεσσαλονίκης, της Δράμας και της Καβάλας όπου έκανε celebrity συνεντεύξεις και ήταν εκφωνητής σε ραδιοφωνικά spot. Ο Χρήστος Κούτρας παρουσίασε την πρώτη του ραδιοφωνική εκπομπή στη Δράμα το 2008, ενώ στην Αθήνα από το 2015 είχε τις δικές του εκπομπές σε κάποιους από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης όπως: Ρυθμός, Love Radio, Music και Party. Ραδιοφωνική παρτενέρ του τα πρώτα χρόνια ήταν η Λάουρα Νάργες και στη συνέχεια η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Επίσης τη σεζόν 2020-21 ήταν αρχισυντάκτης της εκπομπής του Γιώργου Τσαλίκη στον ραδιοσταθμό Sfera 102.2. Το 2010, τη χρονιά που το Nickelodeon, ήρθε στην Ελλάδα, ήταν το κεντρικό πρόσωπο του καναλιού και μέχρι το 2017 παρουσίασε πολλές ζωντανές (Nick News) και μαγνητοσκοπημένες (WOW! , Happy End κλπ.) εκπομπές, αλλά και όλες τις εκδηλώσεις. Ο Χρήστος Κούτρας έχει παρουσιάσει πάνω από 800 εκδηλώσεις, όχι μόνο για παιδιά, αλλά και σε πολλούς μουσικούς διαγωνισμούς και φεστιβάλ.

 

Η Στέλλα Κονιτοπούλου είναι από τις πιο δημοφιλής καλλιτέχνιδες του παραδοσιακού ελληνικού τραγουδιού. Κατάγεται από την περίφημη οικογένεια των Κονιτοπουλέων της Νάξου.

Έχει καταξιωθεί στο χώρο του τραγουδιού και θεωρείται η κορυφαία του είδους από την νεότερη γενιά της οικογένειάς της. Μέσα στην πορεία των χρόνων έχει βραβευτεί πολλές φορές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στο ενεργητικό της, έχει πάνω από 35 προσωπικούς δίσκους, ανάμεσά τους χρυσοί και πλατινένιοι, όπως και αρκετές συμμετοχές σε άλμπουμ άλλων καλλιτεχνών. Πέρα από τα παραδοσιακά κομμάτια, τραγούδια τους της έχουν εμπιστευτεί : ο Μάνος Ελευθερίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιώργος Ανδρέου, ο Στέλιος Φωτιάδης, ο Φοίβος, ο Πάνος Φαλάρας κ.α. Πριν λίγες μέρες επέστρεψε από εμφανίσεις της στην ομογένεια της Αυστραλίας και κυκλοφόρησε το νέο της τραγουδι “Καράβι δεμένο”. Φέτος συμμετείχε στον δίσκο του Φίλιππου Πλιάτσικα “Πέρα από την στεριά” στο ατμοσφαιρικό τραγούδι “Πάμε στ’ ανοιχτά” κι ετοιμάζει συνεργασία με την Βασιλική Καρακώστα. Η Στέλλα Κονιτοπούλου, γνώρισε και αγάπησε το παραδοσιακό τραγούδι, δίπλα στη μητέρα της Αγγελική Κονιτοπούλου, γεγονός που την οδήγησε σε ηλικία 8 ετών στην εγγραφή της στο Εθνικό Ωδείο όπου σπούδασε ορθοφωνία, σολφέζ και τραγούδι. Παράλληλα από 13 ετών ξεκίνησε τις εμφανίσεις της δίπλα στην μητέρα της. Συμμετείχε στο δίσκο "Θάλασσα και παράδοση με το Κονιτοπουλέικο", σε τραγούδια του θείου της, Γιώργου Κονιτοπούλου.

Το 1993 κυκλοφόρησε ο δίσκος “Μελτέμια Αγάπης”. Συμμετέχει ο Γιάννης Πάριος. Βασικός συνθέτης ο Βασίλης Κλουβάτος. Την ίδια χρονιά συμμετέχει στους δίσκους “Μια Ελλάδα Θάλασσα”, μαζί με την Μαρίζα Κωχ και την Άννα Καραμπεσίνη. Τον Απρίλιο του 2002 της απονεμήθηκε το βραβείο Αρίων για τον καλύτερο δίσκο παραδοσιακής μουσικής για το άλμπουμ «Ταξίδι στην Ελλάδα». Από τότε μέχρι και σήμερα, 22 χρόνια μετά η Στέλλα Κονιτοπούλου δεν έχει σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πρόκειται για μια από τις πιο σπουδαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες και έχει γράψει την δική της ιστορία στο νησιώτικο τραγούδι και όχι μόνο. Με τον σύζυγο της είναι μαζί από τα 21 τους χρόνια και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Αγγελική.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR