counter

Χρήστος Βαλαβανίδης για τον Αλέξανδρο Ρήγα: "Με έναν ατάλαντο θα συνεργαστώ;"

Χρήστος Βαλαβανίδης για τον Αλέξανδρο Ρήγα: "Με έναν ατάλαντο θα συνεργαστώ;"
Χρήστος Βαλαβανίδης για τον Αλέξανδρο Ρήγα: "Με έναν ατάλαντο θα συνεργαστώ;"

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” μίλησε ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη και στον Αλέξανδρο Ρήγα.

Δείτε επίσης! Σοκάρει ο Χρήστος Βαλαβανίδης: “Έβγαλε το μόριο του και το ακούμπησε στα χέρια της συμπρωταγωνίστριάς του”

Όσα είπε ο Χρήστος Βαλαβανίδης

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένα άτομο πολύ ταλαντούχο και πολύ προικισμένο από ταλέντο. Έχει έναν χαρακτήρα όμως, που δεν ταιριάζει με αυτό. Είναι λίγο απότομος, υβριστικός και υπερόπτης. Αυτό τον έφερε στο σημείο να τον καταγγείλουν οι συνάδελφοί του, οι οποίοι δυσκολεύονται να συνυπάρξουν μαζί του πάνω στη σκηνή. Θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του και με τον Πέτρο θα συνεργαζόμουν. Η παραβατική αυτή φάση που μπήκε μόνος του, αφορά τα θύματά του. Δύσκολα θα τον αποδεχόταν ο κόσμος, ξεπέρασε τα όρια, ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή», είπε ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

Για τον Αλέξη Γεωργούλη, τόνισε: «Αχαλίνωτη λίμπιντο, όπως και ο Φιλιππίδης. Τα γεγονότα δεν μπορώ να τα ξέρω, ούτε τον ίδιο γνωρίζω προσωπικά. Τον κρίνω σαν ένα πολύ συμπαθή ηθοποιό και ωραίο παιδί».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Ρήγα και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά: «Με έναν ατάλαντο θα συνεργαστώ ή με έναν φάλτσο; Προσπαθούσε να με μάθει να παίζω. Και το χειρότερο... να τραγουδάω».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR