counter

Τζούλια Νόβα: "Μου έχουν πει φίλες μου "για να βγεις μαζί μας πρέπει να βάλεις σακούλα στο κεφάλι"

Τζούλια Νόβα: "Μου έχουν πει φίλες μου "για να βγεις μαζί μας πρέπει να βάλεις σακούλα στο κεφάλι"
Τζούλια Νόβα: "Μου έχουν πει φίλες μου "για να βγεις μαζί μας πρέπει να βάλεις σακούλα στο κεφάλι"

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στην κάμερα του "Mega Καλημέρα" και τον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή για την ερωτική ζωή μετά τον ερχομό της κόρης της, το χειρότερο ραντεβού που έχει κάνει, αλλά και τον ανταγωνισμό από τις φίλες της.

"Δεν θα επιδίωκα να αποκτήσω δεύτερο παιδί. Αν τύχει, γιατί όχι; Με τον ερχομό του παιδιού, δεν έχεις το ίδιο κουράγιο για ερωτική ζωή όπως παλιά. Είναι και ο πατέρας και η μητέρα κουρασμένοι. Σημαντικότερο είναι η φίλια σε μία σχέση πάρα το σeξ. Δεν είναι το "A" και το "Ω". Δεν αρέσουν στον σύζυγο μου οι φωτογραφίες. Όταν κάναμε φωτογράφιση μαζί με την κόρη μας κάθισε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Παλιά μου σχέση, είχε εφαρμογή εντοπισμού για να βλέπει που είμαι" είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Διαβάστε επίσης: Tζούλια Nόβα για Hλιάνα Παπαγεωργίoυ: "Μαζί μου ήταν κακιά, στην ουσία τη δικιά της καλεσμένη την έθαψε"

Στη συνέχεια η ίδια αποκάλυψε το πιο αποτυχημένο ραντεβού της ζωής της, καθώς και το εάν έχει σχέσεις με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, μετά τη συνεργασία τους στον "Τροχό της Τύχης".

"Είχα βγει ραντεβού και ο συνοδός μου δεν ήθελε να πληρώσει ούτε τον καφέ του. Αυτό πες, οκ. Γυρίζουμε σπίτι, σταματαέι έξω από το σπίτι μου και κοιτάω με γουρλωμένα μάτια. Βγαίνει έξω και κάνει …. ακριβώς στην απέναντι πολυκατοικία. Απέναντι από το σπίτι είχαμε μία κουτσομπόλα κι έλεγα "έχει γούστο…" Ήταν ακριβώς στο παράθυρό της. Εννοείται δεν τον ξαναείδα. Δεν μου δίνουν σημασία έξω. Δεν με φλερτάρουν. 

Δεν έχω επαφές με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Είμαστε για "χρόνια πολλά" πλέον, κάπως έτσι. Μου έριχναν ευθύνες χωρίς να φταίω στον "Τροχό της τύχης". Κουράστηκα να πολεμάω" ανέφερε η Τζούλια Νόβα.

Τέλος σε ερώτηση για το αν έχει δεχτεί ανταγωνισμό από άλλες γυναίκες, απάντησε: "Έκανα παρέα με κάποια κορίτσια. Έμαθα ότι θα βγουν και λέω "γιατί δεν μου είπατε εμένα;" Και μου απαντάει μία "για να βγεις μαζί μας πρέπει να βάλεις σακούλα στο κεφάλι".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR