counter

Τζούλι Μασίνο: Το Fame story, οι γάμοι και το πρόβλημα υγείας

Τζούλι Μασίνο: Το Fame story, οι γάμοι και το πρόβλημα υγείας
Τζούλι Μασίνο: Το Fame story, οι γάμοι και το πρόβλημα υγείας

Και ποιος δεν ξέρει το όνομα "Τζούλι Μασίνο"; Η ίδια, είναι η coach των stars και έχει αναλάβει προσωπικά πάρα πολλούς τραγουδιστές, όπως η Δέσποινα Βανδή, στην οποία και συνάντησε στο J2US στο οποίο συμμετέχει. Αναζητήσεις για το βιογραφικό, την ηλικία αλλά και την ζωή της είναι εξαιρετικά συχνές και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς, όσα θέλετε να ξέρετε για εκείνη!

Τζούλι Μασίνο: Το βιογραφικό, η καριέρα και τα τραγούδια της 

Η Τζούλι Μασίνο, γεννήθηκε στο Μπρονξ της Αμερικής και η ηλικία της είναι 67 ετών. Εμφανίστηκε σε πάρα πολλά shows του Broadway  και στα καλύτερα Night Clubs στις μεγαλύτερες πόλεις της Αμερικής. Η ίδια, έδωσε πάρα πολλές συναυλίες στην Ευρώπη αλλά και στην Ασία, ενω τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελλάδα. Έχει 
κυκλοφορήσει τέσσερις δίσκους και ένα CD single, με την ονομασία "I ’m in Love" το όποιο έγινε χρυσό. Επίσης έχει κυκλοφορήσει  και ένα  Hip Hop CD στο Βέλγιο.

Σε αυτά τα δισκογραφικά της βήματα έχει συνεργαστεί με μεγάλους και διάσημους καλλιτέχνες όπως Θάνο Μικρούτσικο , Δημήτρη Παπαδημητρίου και Γιώργο Νταλάρα.

Εκτός από την τραγουδιστική της καριέρα η Julie Massino δημιούργησε μια σπουδαία φωνητική τεχνική, την μέθοδο T.V.P. Στη 19χρονη πορεία της έχει διδάξει την πρωτοποριακή της μέθοδο στους μεγαλύτερους αστέρες ( Τραγουδιστές – Ηθοποιούς ) στην Ελλάδα όπως οι: Αλέξια , Τάκη Ζαχαράτο, Αντώνη Ρέμο, Νατάσα Θεοδωρίδου, Σάκη Ρουβά, Δέσποινα Βανδή και πολλούς άλλους.

Η Τζούλι Μασίνο δίδαξε φωνητική στο Fame Story και αργότερα, μαζί με με τον όμιλο του ANT1 δημιούργησε την πρώτη σχολή φωνητικής τέχνης στην Ελλάδα που ονομάστηκε "Fame Studio".

Τζούλι Μασίνο: Το Fame Story και η συνέντευξη για το show

"Για εμένα το Fame Story ήταν κάτι υπέροχο! Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή που είχα την ευθύνη ως δασκάλα φωνητικής για νέα παιδιά. Στην αρχή τα παιδιά και το κοινό με έβλεπαν λίγο διστακτικά, γιατί δεν μιλούσα τόσο καλά ελληνικά, αλλά μετά με αγάπησαν και έλαβα μεγάλη χαρά από τους μαθητές και τον κόσμο. Έχω πάρει χρυσό δίσκο, έχω κάνει σημαντικές συνεργασίες, αλλά για εμένα το “Fame Story” ήταν ό,τι πιο σπουδαίο έχω βιώσει στην καριέρα μου", έχει δηλώσει η Τζούλι Μασίνο για το Fame Story. 

Τζούλι Μασίνο: Οι γάμοι

"Και οι δυο ήταν λάθος για την ζωή μου. Είχα άλλους στόχους", έχει δηλώσει για το ότι η Τζούλι Μασίνο, έκανε δύο γάμους στην ζωή της. Για το παιδί που δεν απέκτησε, ανέφερε: "Προσπάθησα να υιοθετήσω ένα 10χρονο κορίτσι από τη Ρωσία πριν από 10 χρόνια. Είχα όμως ένα ατύχημα, έπεσα από την πίστα και έσπασα τη μέση μου και ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι για δυο χρόνια".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie Massino (@juliemassino)

Τζούλι Μασίνο: Το πρόβλημα υγείας 

"Για εμένα είναι σαν τη ρόδα στο λούνα παρκ. Άλλες φορές είμαι στα επάνω μου και άλλες στα κάτω μου. Δεν το βάζω, όμως, κάτω και συνεχίζω με χαμόγελο. Μια ζωή δίνω μάχη για την υγεία μου και έχω συμβιβαστεί με αυτό. Όλα είναι εύκολα και όλα είναι δύσκολα. Έγινα αναγκαστικά γιατρός του εαυτού μου για να είμαι σωστή, Έχω πάντα μαζί μου τις ινσουλίνες, ξέρω κάθε πόση ώρα πρέπει να φάω και να ελέγξω την ινσουλίνη στο αίμα μου.

Διαβάστε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας: Οι σπουδές στη Νομική, η πολιτική και η μάχη για τους ΛΟΑΤΚΙ

Γι’ αυτό δεν κοιμάμαι 8 ώρες, αλλά τέσσερις. Δεν γκρινιάζω όμως, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που είναι πιο δύσκολα. Με το χαμόγελο περνούν όλα. Γι’ αυτό όσο μπορώ δεν θέλω μιζέρια, τοξικούς ανθρώπους δίπλα μου. Θέλω να βοηθάω όπως μπορώ όποιον το χρειάζεται. Δεν θέλω να νομίζουν όμως ότι είμαι καημένη, ίσα ίσα. Το μήνυμα για τον κόσμο είναι πως η ζωή είναι όμορφη αλλά θέλει μάχη. Ότι έχουμε σήμερα μπορεί αύριο να μην το έχουμε ή να έχουμε ακόμη καλύτερα. Γι΄αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα και να βοηθάμε όσο μπορούμε", έχει αναφέρει η Τζούλι Μασίνο για το πρόβλημα υγείας της.

Τζούλι Μασίνο: Το Just The 2 of us

Ντυμένοι στα λευκά έκαναν την είσοδό τους στην σκηνή του Just The 2 of us o Σπύρος Μπιμπίλας και η Τζούλι Μασίνο τραγουδώντας το Τζέκινς Χαν. Για μια σπουδαία γυναίκα που έχει δημιουργήσει μία σπουδαία τεχνική φωνής έκανε λόγο η Καίτη Γαρμπή ενώ η Δέσποινα Βανδή στην συνέχεια αποκάλυψε ταν η πρώτη της καθηγήτρια μουσικής.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR