counter

Τζο Μαριδάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το "Survivor"

Τζο Μαριδάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το "Survivor"
Τζο Μαριδάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το "Survivor"

Η Τζο Μαριδάκη είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, καθώς δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του terminator που της είχαν δώσει οι συμπαίκτες της, μετά τις δύο προηγούμενες υποψηφιότητες από τις οποίες επιβίωσε.

Η ίδια ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τους Γιώργο Κατσαούνη, Σοφιάννα Αβραμάκη και Άρη Σοϊλέδη, ενώ προς απογοήτευσή της άκουσε το όνομά της από τον Γιώργο Λιανό και αποχώρησε από το Survivor.

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Τζο Μαριδάκη έγραψε: «Να είσαι γενναίος άνθρωπος. Να παίρνεις ρίσκα, διότι τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την εμπειρία. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη! Μην σταματάτε να πιστεύετε στα όνειρά σας και να προσπαθείτε με πάθος γι αυτα!».

Διαβάστε επίσης: Survivοr: Η επική ατάκα του Aτζούν Iλιτζαλί στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τον Κώστα Πηλαδάκη

Ποια είναι η Τζο Μαριδάκη

Η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια του φετινού Survivor γεννήθηκε το 2002 στην Κρήτη. Σπουδάζει στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ασχολείται με το στίβο και πιο συγκεκριμένα με τις αποστάσεις 3 χλμ. και 5 χλμ. και παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατέχει αρκετές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

Μπήκε στο Survivor γιατί δεν φοβάται απολύτως τίποτα και κανέναν, αλλά κυρίως γιατί θέλει να «κλείσει» τα στόματα κάποιων που πιστεύουν πως δεν θα τα καταφέρει. Το αθλητικό της μότο είναι «είτε κερδίζεις, είτε μαθαίνεις» και η λέξη «ήττα» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. Την ίδια ώρα δηλώνει πως λειτουργεί άριστα ως… μονάδα και όχι ως ομάδα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo (@maridaki.g)

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR