counter

Τζιοβάνι Σκαράτζι: Ο πρώην παίκτης του MasterChef εγκατέλειψε το σπίτι του και το εστιατόριο του στη Ρόδο

Τζιοβάνι Σκαράτζι: Ο πρώην παίκτης του MasterChef εγκατέλειψε το σπίτι του και το εστιατόριο του στη Ρόδο
Τζιοβάνι Σκαράτζι: Ο πρώην παίκτης του MasterChef εγκατέλειψε το σπίτι του και το εστιατόριο του στη Ρόδο

Στην εκπομπή «Alpha Τώρα» μίλησαν το πρωί της Τρίτης ο Τζιοβάνι Σκαράτζι που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef- και η σύζυγός του, Βίκυ. Το ζευγάρι, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι του και το εστιατόριο του στη Ρόδο όταν είδαν τη φωτιά να πλησιάζει, μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Δείτε επίσης - Ξεσπά ο Τριαντάφυλλος: "Δεν είναι αναζωπύρωση αυτό. Την Ρόδο την κάψανε και τη διαλύσανε"

Τζιοβάνι Σκαράτζι – Ο πρώην παίκτης του MasterChef εγκατέλειψε το σπίτι του και την επιχείρηση του στη Ρόδο

«Βρισκόμαστε στην πόλη της Ρόδου καθότι έχουμε φίλους και μας φιλοξενούν ευτυχώς γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη και επικίνδυνη από ένα σημείο  και μετά. Βλέπαμε τις φλόγες…Από ένα σημείο και μετά δεν σε ενδιαφέρει και η περιουσία. Ωστόσο δεν νιώσαμε ούτε μία στιγμή απειλή για τη ζωή μας. Οι άνθρωποι εδώ και 8 μέρες σβήνουν. Φύγαμε νύχτα. Τα μαζέψαμε και φύγαμε. Χάθηκε μια σεζόν, κάηκαν ξενοδοχεία» είπε μεταξύ άλλων η σύζυγος του Τζιοβάνι Σκαράτζι.

«Το χωριό που δουλεύουμε είναι ακριβώς το επόμενο από εκεί που σταμάτησε η φωτιά. Είναι το Γεννάδι και μετά εμείς. Το Γεννάδι και το Κιοτάρι είναι τα χωριά που πάμε καθημερινά. Για μένα ήταν κάτι εντελώς καινούργιο. Το πρώτο ήταν να είμαστε ασφαλείς. Κάθε στιγμή σκέφτομαι τι θα γίνει τώρα. Η μεγαλύτερη ζημιά ήταν στη φύση. Η μεγάλη ερώτηση είναι και τι θα συμβεί στον τουρισμό. Σίγουρα αυτή την εβδομάδα δεν θα κάνουμε τίποτα. Σήμερα θα πάμε στο χωριό να δούμε με τα μάτια μας τι έχει γίνει. Μπορεί από την επόμενη εβδομάδα να προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε» πρόσθεσε ο Τζιοβάνι Σκαράτζι.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσαν ο Τζιοβάνι Σκαράτζι και η σύζυγός του:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR