Την πιο όμορφη φάση της ζωής της διανύει τους τελευταίους μήνες η Τζένη Μπαλατσινού, αφού έγινε μητέρα για τέταρτη φορά.
Η Τζένη Μπαλατσινού ανήμερα των Χριστουγέννων έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια και από τότε η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Ο μικρός, ο οποίος θα πάρει το όνομα Παναγιώτης – Αντώνιος, όπως είναι αναμενόμενο έχει ξετρελάνει το αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο ζει όμορφες και μοναδικές στιγμές στο πλευρό του μωρού του.
Δεν είναι λίγες οι φορές που η σύζυγός του Υπουργού υγείας μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλούς στιγμές της καθημερινότητας της με τον μικρό της πρίγκιπα.
Αυτό έκανε και το πρωί της Πέμπτης, Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, αφού φωτογράφισε τον τριών μηνών γιο της με την ελληνική σημαία στο χεράκι του.
«ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!», έγραψε η περήφανη μανούλα στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε.
Δείτε την ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού:


Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)