counter

Τζένη Μελιτά: Οι σπουδές στη Νομική, η σχέση με τον Σπύρο Μαργαρίτη & η καριέρα

Τζένη Μελιτά: Οι σπουδές στη Νομική, η σχέση με τον Σπύρο Μαργαρίτη & η καριέρα
Τζένη Μελιτά: Οι σπουδές στη Νομική, η σχέση με τον Σπύρο Μαργαρίτη & η καριέρα

Η Τζένη Μελιτά πρόκειται να αντικαταστήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη στην εκφώνηση της φετινής Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού θα βρεθεί στο πλευρό της Μαρίας Κοζάκου. Όπως είναι φυσικό, αναζητήσεις για εκείνη, την εκπομπή, τους γονείς και το βιογραφικό της είναι εξαιρετικά συχνές και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς όσα θέλετε να μάθετε!

Τζένη Μελιτά: Το βιογραφικό, η ηλικία και οι σπουδές της

Η Τζένη Μελιτά γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 1984 στην Αθήνα και η ηλικία της είναι 39 ετών. Αν και την βλέπουμε στην τηλεοράση και στα ΜΜΕ, η ίδια έχει σπουδές στην Νομική και μάλιστα είναι απόφοιτος του Αρσάκειου Εκάλης, ενώ οι μεταπτυχιακές σπουδές της έγιναν στο πανεπιστήμιο της Girona στην Καταλονία. Έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της ο οποίος είναι αρχιτέκτων και γράφει ποίηση.

Τελειώνοντας τη Νομική Σχολή Αθηνών η Τζένη Μελιτά γράφτηκε στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και κάπως έτσι αποφάσισε να κάνει αλλαγή στην επαγγελματική της πορεία.

Λίγο μετά ξεκίνησε να εργάζεται στο πολιτιστικό ρεπορτάζ σε εφημερίδες και περιοδικά και μετά, ήρθε η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση. Εργάστηκε στην εκπομπή "Συντέλεια" στον ΣΚΑΪ και κατόπιν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου στο "ΦΜ Live" στο STAR, ενώ συμπαρουσίαζε με την Μαντώ Γαστεράτου τις εκπομπές "YOLO" και "Διακοπές sun κι αυτές" στο Netwix. Πέρυσι η Τζένη Μελιτά παρουσίαζε την εκπομπή Κυψέλη στην ΕΡΤ και φέτος βρίσκεται στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον" με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Τζένη Μελιτά: Η σχέση της με τον Σπύρο Μαργαρίτη και ο γάμος

Στην προσωπική της ζωή, η Τζένη Μελιτά έχει βρει τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Σπύρου Μαργατίτη, με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε προγραμματίσει τον γάμο του αλλά η πανδημία τους άλλαξε τα σχέδια! «Μπορεί ο κορωνοϊός να μας αλλάζει την ημερομηνία, γιατί είχαμε σκοπό να κάνουμε τον γάμο τον Σεπτέμβριο, αλλά κατά τα άλλα επιθυμία μας είναι να κάνουμε έναν γάμο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με ανθρώπους που αγαπάμε χωρίς κοινωνικές υποχρεώσεις. Δε θέλω όμως να γίνει αυτό το διάστημα, να δοκιμάζω νυφικά με μάσκα και να μη μπορώ να αγκαλιάζω τις φίλες μου και τους καλεσμένους μας. Έχουμε βρει μια πολύ ωραία μυστική τοποθεσία και στόχος είναι να περάσουμε ένα τριήμερο μαζί με τους καλεσμένους μας. Οι κουμπάροι μας θα είναι δυο φίλοι του Σπύρου και τρεις φίλες δικές μου», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Τελικά ο γάμος θα γίνει και μάλιστα όπως αποκάλυψε η Τζένη Μελιτά, έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες, ενώ φυσικά και ο Σπύρος Μαργαρίτης συμμετέχει όσο μπορεί. "Είμαστε στα 9 χρόνια και θα πάμε στα 10. Έχουμε περάσει την κρίση της επταετίας, με πολλή δουλειά προσωπική ο καθένας, έχουμε κάτσει και έχουμε πει ο ένας στον άλλο: “Έλα να τα βάλουμε κάτω… Θέλουμε να προσπαθήσουμε;” Και το έχουμε καταφέρει. Έρχονται τα ωραία σιγά – σιγά. Οργανώνω τον γάμο μου, με λίγους συγγενείς και φίλους", αποκάλυψε στο "Καλύτερα δε γίνεται".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR