counter

Τζένη Κατσίγιαννη: Η καταγωγή, ο γάμος και το βιογραφικό της

Τζένη Κατσίγιαννη: Η καταγωγή, ο γάμος και το βιογραφικό της
Τζένη Κατσίγιαννη: Η καταγωγή, ο γάμος και το βιογραφικό της

Αν αγαπάς τα πανηγύρια και τα τραγούδια τα οποία ακούγονται σε αυτά, τότε σίγουρα ξέρεις την Τζένη Κατσιγιάννη. Αναζητήσεις για το βιογραφικό, την ηλικία και τον γάμο της, είναι εξαιρετικά δημοφιλείς, και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όσα πρέπει να γνωρίζετε για εκείνη.

Τζένη Κατσίγιαννη - Βιογραφικό

  • Η Τζένη Κατσίγιαννη έχει καταγωγή από το Βαλτεσινικο Αρκαδίας.

 

  • Από μικρή ηλικία λάτρευε την μουσική και το τραγούδι, μιας και είχε καταγωγή από μουσική οικογένεια. Ο πατέρας της είναι ο τραγουδιστής  Φώτης Κατσίγιαννης, ο «βασιλιάς» του δημοτικού τραγουδιού.
  • Ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά πριν ακόμη ενηλικιωθεί. Τα πρώτα της βήματα έγιναν στο '' Γλυκοχάραμα '' το 2004. Έκτοτε συνεργάζεται με τον αδελφό της Γιάννη Κατσίγιαννη ο οποίος είναι και αυτός στον καλλιτεχνικό χώρο. 

  • Έχει κάνει αρκετές μεγάλες συνεργασίες με διαχρονικά όνοματα όπως η Φυλιώ Πυργάκη, Γιώργος Μπέκιος, Κώστας Αριστόπουλος και πολλοί άλλοι.
  • Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της είναι ο «Γιατρός» και η «Συμπεθέρα».

Τζένη Κατσίγιαννη: Ο γάμος και ο σύζυγός της, Χρήστος Μαγκλάσης

Τον Σεπτέβριο του 2016 η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Χρήστο Μαγκλάση. Με τη συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων, η Τζένη ντυμένη στα λευκά, πήγε στην εκκλησία. Η Τζένη Κατσίγιαννη, φορούσε ένα νυφικό σε κλασική γραμμή και ύφος, ενώ από το look της δεν έλειπε το πέπλο. Όσο για το γλέντι; Φυσικά τα δημοτικά είχαν πρώτη θέση στη λίστα και το πάρτι διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Φωτογραφία από την εφημερίδα Freddo

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR