counter

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Απενεργοποίησε τα σχόλια στο Instagram! Τα προσβλητικά μηνύματα για όσα έκανε στη Σπίαρς

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Απενεργοποίησε τα σχόλια στο Instagram! Τα προσβλητικά μηνύματα για όσα έκανε στη Σπίαρς
Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Απενεργοποίησε τα σχόλια στο Instagram! Τα προσβλητικά μηνύματα για όσα έκανε στη Σπίαρς

Μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν στα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, «The Woman in Me», ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στον λογαριασμό του στο Instagram, αφού δέχεται πάρα πολλά προσβλητικά μηνύματα για όσα έκανε στη τραγουδίστρια.

Μία πηγή μίλησε στο Page Six και αποκάλυψε ότι το πρώην μέλος των NSYNC επέλεξε αυτή την ενέργεια λόγω των «μισητών και προσβλητικών σχολίων» που κατακλύζουν τη σελίδα του στο Instagram. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σπίαρς αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες για την τριετή σχέση τους, συμπεριλαμβανομένης της παραδοχής της ότι έκανε έκτρωση.

Στο βιβλίο της, που δημοσιεύτηκε την περασμένη Τρίτη, η ίδια αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αγαπούσα τον Τζάστιν τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι μια μέρα θα κάναμε οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα. Αλλά εκείνος σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι». Η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Τίμπερλεϊκ, με τον οποίο έβγαινε από το 1999 έως το 2002, την είχε απατήσει με μια «πολύ δημοφιλή γυναίκα». Επέλεξε να μην αποκαλύψει την ταυτότητα του ατόμου αυτού, εξηγώντας ότι «είναι παντρεμένη με παιδιά τώρα» και ότι δεν ήθελε να την κάνει να νιώσει άβολα.

Αν και ο Τίμπερλεϊκ δεν έχει αναφερθεί δημοσίως στις αποκαλύψεις του βιβλίου της Σπίαρς, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι «δεν είναι καθόλου χαρούμενος» για το περιεχόμενό του. Μια πηγή που επικαλείται η Daily Mail, δήλωσε: «Ο Τζάστιν δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου με την Μπρίτνεϊ για όλα αυτά, και δεν πρόκειται να το κάνει γιατί δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να της πει. Ο Τζάστιν δεν είναι καθόλου χαρούμενος για όσα έχουν βγει στο βιβλίο αυτό».

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR