counter

Tzane: Σκοτώθηκε στην Ιταλία o γνωστός TikToker - Η ανάρτηση του Κρις Κόγια

Tzane: Σκοτώθηκε στην Ιταλία o γνωστός TikToker - Η ανάρτηση του Κρις Κόγια
Tzane: Σκοτώθηκε στην Ιταλία o γνωστός TikToker - Η ανάρτηση του Κρις Κόγια

Ανείπωτη τραγωδία στην Ιταλία με θύμα τον γνωστό TikToker, Tzane. Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη, (12/03), στο χωριό Roghudi Vecchio, ενώ ήταν μαζί με τρεις φίλους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, o Tzane είχε πάει στο εγκαταλειμμένο χωριό με σκοπό να περάσει με την παρέα του ένα βράδυ και να το εξερευνήσουν.

Όπως διαβάζουμε, ο Tzane έχασε τη ζωή του πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα, ενώ είχε και ένα κενό στο πάτωμα.

Στις ιταλικές Αρχές άμεσα σήμανε συναγερμός και στο Roghudi Vecchio έσπευσαν καραμπινιέρι, αλλά και ένα ελικόπτερο, ώστε να παραλάβει τη σορό.

Στην Ιταλία μεταβαίνει ο πατέρας του Tzane, ώστε να αναγνωρίσει τη σορό του παιδιού του και να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Την τραγική είδηση του θανάτου του γνωστού TikToker επιβεβαίωσε με ανάρτησή του το πρωί της Τετάρτης, ο youtuber Κρις Κόγιας, ο οποίος ήταν μαζί του στην Ιταλία.

"Δυστυχώς, ο Τζάνε δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη" έγραψε ο Κρις Κόγιας.

@lordtzane

Ok

♬ πρωτότυπος ήχος - lordtzane
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR