counter

Τριαντάφυλλος: Το "καρφί" για τον Καραγκούνια και η συγγνώμη στον Σοϊλέδη

Τριαντάφυλλος: Το "καρφί" για τον Καραγκούνια και η συγγνώμη στον Σοϊλέδη
Τριαντάφυλλος: Το "καρφί" για τον Καραγκούνια και η συγγνώμη στον Σοϊλέδη

Με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στον Τάκη Καραγκούνια και τόνισε πως από δω και πέρα δεν θα τον υποστηρίξει στο Survivor all Star.

O τραγουδιστής αποκάλυψε πως πριν ο παίκτης των Μαχητών φύγει για τον Άγιο Δομίνικο του είπε πως δεν συμπαθεί τον Γιώργο Κόρομι, ενώ στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε πως είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον Άρη Σοϊλέδη.  

Δείτε επίσης - Τριαντάφυλλος: Η πρόβλεψη για τον νικητή του "Survivor all Star" - "Έχει πάει στο σπίτι του Ατζούν 5 -6 φορές"

Ο Τριαντάφυλλος για τον Τάκη Καραγκούνια

 «Στις 24/1/2023 ήμουν εκεί γιατί στο υποσχέθηκα, Τάκη. Αλλά δεν, δεν… Είχα πει θα σε στηρίξω. Έχουμε φάει μαζί, έχουμε πάει στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τα λέγαμε επί ώρες. Μου είπες πει πως έναν που δεν θες ούτε να βλέπεις είναι ο οδοντογλυφίδας για αυτά που έκανε το ’21. Στο τελευταίο επεισόδιο λες ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Ε, από τις 14 Φεβρουαρίου τέλος. Τελικά, Άρη Σοϊλέδη, έχεις 100% δίκιο και ζητάω ταπεινά “συγγνώμη”», έγραψε στο Instagram ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε την ανάρτηση του Τριαντάφυλλου:

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR