counter

Τους "έσφαξε" με το γάντι: "Ουδέν σχόλιον για Ουγγαρέζο. Λυπάμαι γι'αυτά που κάνει τώρα ο Σεφερλής. Ο Λιάγκας νομίζει ότι είναι..."

Νίκος Μαστοράκης

Ο Νίκος Μαστοράκης κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ της παρέας των «Καρντάσιανς», το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουνίου 2015 και μίλησε για όλους και για όλα, σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα… με τον γνωστό «καυστικό» και εύστοχο τρόπο του!

«Δεν έχει η τηλεόραση εκ μέρους, από μέρους των ανθρώπων που την κάνουν, το πάθος… δεν έχει την κ@@@ που διακρίνει την καλή τηλεόραση» είπε ο Νίκος Μαστοράκης και άρχισε να σχολιάζει τα τηλεοπτικά πρόσωπα που τον ρώταγε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Αρχικά, μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή λέγοντας: «Φοβερός ατακαδόρος! Φοβερός τρόπος αυτοσχεδιασμού και λυπάμαι για αυτά που κάνει τώρα!». Έπειτα, σχολίασε την τηλεοπτική προσωπικότητα του Γιώργου Λιάγκα, τον οποίο είχε καλέσει και στο «Αργά» με τον Θοδωρή Αθερίδη και είπε: «Νομίζει ότι είναι ωραίος! Νομίζει ότι είναι ο ευφυέστερος Έλλην παρουσιαστής! Είναι ευφυής άνθρωπος! Έχω αντιρρήσεις για το πόσο καλός ή δεν είναι ως παρουσιαστής στο «The Voice», εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει» και τέλος, μίλησε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λέγοντας: «Ουδέν σχόλιο!»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR