counter

Τόρι Σπέλινγκ: Στο νοσοκομείο με τα παιδιά της! Εκτέθηκαν σε "ακραία" μούχλα

Τόρι Σπέλινγκ: Στο νοσοκομείο με τα παιδιά της! Εκτέθηκαν σε "ακραία" μούχλα
Τόρι Σπέλινγκ: Στο νοσοκομείο με τα παιδιά της! Εκτέθηκαν σε "ακραία" μούχλα

Στο νοσοκομείο βρέθηκαν η Τόρι Σπέλινγκ και η οικογένειά της μετά από μία περιπέτεια που είχαν με την υγεία τους όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, τα παιδιά της αρρώσταιναν συνεχώς και όπως αποδείχτηκε εκτίθεντο σε «ακραία» μούχλα.

«Να 'μαστε πάλι στα επείγοντα. Είμαστε όλοι άρρωστοι εδώ και μήνες. Γινόμαστε καλύτερα και μετά αρρωσταίνουμε ξανά. Σκεφτόμουν λοιπόν, ότι αυτά συμβαίνουν όταν έχεις μικρά παιδιά στο σχολείο. Απλά φέρνουν συνεχώς αρρώστιες στο σπίτι. Αλλά, όταν φτάνουμε στο σημείο να είναι στο σπίτι άρρωστα περισσότερο από ό,τι στο σχολείο, έπρεπε να δούμε τι συμβαίνει», έγραψε σε ανάρτησή της η Τόρι Σπέλινγκ που συνόδευσε με φωτογραφίες που φορούν μάσκες και είναι στο νοσοκομείο.

«Ξέρουμε τώρα ότι όταν το σπίτι χαρακτηρίστηκε επικίνδυνο για την υγεία και μη βιώσιμο, αυτό ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Τώρα το καταλαβαίνουμε! Είναι δύσκολο να ξεριζώσεις έτσι απλά μια τεράστια οικογένεια όταν όλοι αισθάνονται τόσο άρρωστοι και είναι διαρκώς στο κρεβάτι. Αλλά, τώρα θα φύγουμε από το σπίτι το συντομότερο δυνατό. Ψάχνουμε για ένα airbnb ή ξενοδοχείο μέχρι να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε» δήλωσε η Τόρι Σπέλινγκ στους επιθεωρητές υγείας που βρήκαν άφθονη μούχλα σε όλο το σπίτι.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Τόρι Σπέλινγκ από το νοσοκομείο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR