counter

Τόνυ Άντονυ: Φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν τον ηθοποιό στο FTHIS.GR

Τόνυ Άντονυ: Φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν τον ηθοποιό στο FTHIS.GR
Τόνυ Άντονυ: Φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν τον ηθοποιό στο FTHIS.GR

Τόνυ Άντονυ

Από την Αποστολία Φιλίππου και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Πριν από λίγες ώρες "έφυγε" από τη ζωή ο ηθοποιός Τόνυ Άντονυ, μετά από την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του, βύθισε σε θλίψη φίλους και συνεργάτες που κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο και ηθοποιό, ο οποίος δεν απασχόλησε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας με ίντριγκες.  Το FTHIS.GR επικοινώνησε με κάποιους στενούς φίλους του και μας μίλησαν για τον Τόνυ Άντονυ

Σταύρος Νικολαΐδης: «Είχαμε συνεργαστεί στην θεατρική παράσταση Σεσουάρ για δολοφόνους. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ καλός στην παρέα και περνούσες καλά όταν έβγαινες έξω μαζί του. Ήταν κεφάτος, ήξερε τη δουλειά, τους κανόνες της σκηνής. Πολλές φορές αυτοσχεδίαζε στη σκηνή και μας έκανε να γελάμε.

Ελένη Φιλίνη: «Τον αγαπούσα πάρα πολύ. Έχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν στο θέατρο Δελφινάριο. Έχει βασανιστεί πολύ στην ζωή του εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.   Ήταν σπουδαίος και ταλαντούχος καλλιτέχνης και είναι μεγάλη απώλεια για το θέατρο αλλά και την κοινωνία γιατί ήταν υπέροχος και ως άνθρωπος.  

Υρώ Μανέ: Με τον Τόνυ Άντονυ είχαμε συνεργαστεί στο θέατρο, στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» Ήταν ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος. Αυτό που έχω να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι έχω μόνο καλές στιγμές να θυμάμαι από εκείνον.»

Σταύρος Νικολαίδης: Με τον Τόνυ συνεργαστήκαμε στην θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους. Ήταν ένας χαρισματικός ηθοποιός που συχνά αυτοσχεδίαζε στη σκηνή με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συγκρατήσουμε τα γέλια μας. Του άρεσε να κάνει και την παρέα του να γελάει . Του εύχομαι καλό ταξίδι».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR