counter

Η κηδεία του Τόνυ Άντονυ

Η κηδεία του Τόνυ Άντονυ
Η κηδεία του Τόνυ Άντονυ

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

To τελευταίο «αντίο» είπαν στον Τόνυ Άντονυ συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Δεκεμβρίου. Ο Τόνυ Άντονυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου έπειτα από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο.

Τον Τόνυ Αντονυ αποχαιρέτησαν τα αγαπημένα του πρόσωπα στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Αιγάλεω. Τελευταία επιθυμία του ηθοποιού όπως ανέφερε ο αδελφός του στην εφημερίδα Espresso ήταν η εξής: «Στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία να αποτεφρωθεί και οι στάχτες του να σκορπιστούν στο Αιγαίο, επειδή αγαπούσε τη θάλασσα. Όμως δεν θα συμβεί  κάτι τέτοιο και κακώς αναπαράχθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. Ακολουθώντας πιστά τις τελευταίες επιθυμίες του θα ταφεί στο νεκροταφείο της Σκοπέλου, το νησί που λάτρευε και σήμερα είναι ο τόπος μόνιμης διαμονής μου με την σύζυγό μου, αφότου βγήκα στη σύνταξη. Εκεί θα τον έχω κοντά μου και θα μπορώ να φροντίζω το μνήμα του. Όσο αντέξω. Είμαι ο επόμενος».

Στην εξόδιο ακολουθία το "παρών" έδωσαν μεταξύ άλλων οι: Σπύρος Μπιμπίλας, Κώστας Ευρυπιώτης, Κώστας Πρέκας, Άννα Φόνσου, Έλντα Πανοπούλου, Βάσια Τριφύλλη. 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR