counter

Τομ Κρουζ: Το δώρο που στέλνει κάθε Χριστούγεννα σε εκατοντάδες φίλους του είναι έρωτας με τη πρώτη ματιά (Photo)

Τομ Κρουζ: Το δώρο που στέλνει κάθε Χριστούγεννα σε εκατοντάδες φίλους του είναι έρωτας με τη πρώτη ματιά (Photo)
Τομ Κρουζ: Το δώρο που στέλνει κάθε Χριστούγεννα σε εκατοντάδες φίλους του είναι έρωτας με τη πρώτη ματιά (Photo)

Το δώρο που στέλνει κάθε Χριστούγεννα σε εκατοντάδες φίλους του ο Τομ Κρουζ ετοιμάζεται για... πρεμιέρα, σύμφωνα με τον σταρ του «Top Gun: Maverick», Γκλεν Πάουελ.

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, ο 35χρονος Πάουελ δημοσίευσε μια φωτογραφία στα Instagram Stories του με μια πιατέλα για κέικ και μια σπάτουλα πασαλειμμένη με λευκά ψίχουλα και γλάσο. Δίπλα ένα δακτυλογραφημένο σημείωμα έγραφε: «Προς: Γκλεν Πάουελ. Θερμές ευχές σε εσάς αυτές τις γιορτές. Τομ Κρουζ». Κάτι που πολλοί δεν γνωρίζουν, είναι ότι ο ηθοποιός στέλνει κάθε χρόνο στους φίλους του μια τούρτα, με ιδιαίτερα υλικά.

Διαβάστε επίσης: Τομ Κρουζ: Ξανά ερωτευμένος ο ηθοποιός! Η Ρωσίδα καλλονή που του έκλεψε την καρδιά

Η περίφημη «Tom Cruise Cake» είναι μια τούρτα Bundt με λευκή σοκολάτα και καρύδα από το «Doan's Bakery» στην Καλιφόρνια, η οποία κοστίζει 125 δολαρία. Δημιουργήθηκε αρχικά το 1984 από την ιδρύτρια του αρτοποιείου Karen Doan και το κέικ έχει κομμάτια λευκής σοκολάτας, ένα στρώμα κρέμας τυριού με επικάλυψη και φρυγμένες νιφάδες καρύδας στην κορυφή. Ο ηθοποιός στέλνει την τούρτα σε πολλούς (μα πάρα πολλούς) φίλους του. 

Πέρυσι, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «Jennifer Hudson Show», ο Πάουελ αποκάλυψε: «Ο Τομ Κρουζ έχει αυτή την καταπληκτική παράδοση κάθε γιορτή. Στέλνει την τούρτα "Tom Cruise Cake". Το Cruise Cake είναι ένα πολύ διάσημο πράγμα. Αν έχεις δουλέψει με τον Τομ Κρουζ ή έχεις κάνει μια ταινία του Τομ Κρουζ, παίρνεις την τούρτα Κρουζ. Με την πάροδο του χρόνου, έχει μετατραπεί σε αυτή την παγκόσμια επιχείρηση, όπου κάθε Χριστούγεννα στέλνει - μπορεί να είναι χιλιάδες».

Συνέχισε να την περιγράφει ως «την πιο νόστιμη τούρτα που έχετε φάει ποτέ. Είναι ένα κέικ καρύδας. Οι φίλοι μου που το δοκίμασαν το λατρεύουν τόσο πολύ που με παίρνουν τηλέφωνο γύρω στην 1η Δεκεμβρίου και μου λένε: "Έι, έχει φτάσει ακόμα;". Έτσι, τώρα θα κάνω ένα πάρτι για το Cruise Cake στο σπίτι μου και θα καλέσω ανθρώπους να δοκιμάσουν μια ή δύο μπουκιές από το Cruise Cake. Είναι ένα πάρτι με κέικ, μόνο με το Cruise Cake». 

Σύμφωνα με τον Τζέιμς Κόρντεν, ο ίδιος ο Κρουζ δεν έχει δοκιμάσει το κέικ.

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR