counter

Το ζευγάρι ήθελε πολύ να κάνει παιδί και ανακοίνωσε τα ευχάριστα!

Το ζευγάρι ήθελε πολύ να κάνει παιδί και ανακοίνωσε τα ευχάριστα!
Το ζευγάρι ήθελε πολύ να κάνει παιδί και ανακοίνωσε τα ευχάριστα!

Από την Ελένη Ζουγανέλη

O John Legend και η σύντροφος του Chrissy Teigen , εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του αγώνα τους για να αποκτήσουν ένα παιδί, ανακοίνωσαν και τα ευχάριστα. Αργά το βράδυ της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου, το ζευγάρι αποκάλυψε στα social media ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το sports illustrated cover girl Chrissy Teigen, δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που απεικόνιζε την ίδια και τον σύντροφο της John Legend. Στην λεζάντα της φωτογραφίας της έγραψε: “Ο John και εγώ είμαστε στην ευχάριστη διάθεση να σας ανακοινώσουμε ότι είμαστε έγκυος. Όπως πολλοί γνωρίζετε, προσπαθούμε να αποκτήσουμε μωρό καιρό τώρα . Δεν ήταν εύκολο, αλλά συνεχίσαμε να προσπαθούμε γιατί ανυπομονούμε να φέρουμε στον κόσμο το πρώτο μας παιδάκι και να μεγαλώσει η οικογένεια μας. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που τελικά  συμβαίνει. Σας ευχαριστούμε για όλη σας την αγάπη και τις ευχές σας. Ανυπομονώ για όλα τα χάδια στην φουσκωμένη κοιλίτσα μου”.

O 39 ετών τραγουδιστής, John Legend, ήταν εμφανώς χαρούμενος καθώς ακουμπούσε την κοιλιά της συντρόφου του, καθώς εκείνη ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ. Η Chrissy Teigen έλαμπε από χαρά, έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο της.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR