counter

Το συγκινητικό μήνυμα του Πάνου Βλάχου για τον θάνατο του Μάνου Ελευθερίου

Το συγκινητικό μήνυμα του Πάνου Βλάχου για τον θάνατο του Μάνου Ελευθερίου
Το συγκινητικό μήνυμα του Πάνου Βλάχου για τον θάνατο του Μάνου Ελευθερίου

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος του Μάνου Ελευθερίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία 80 ετών.

Ο σπουδαίος Έλληνας ποιητής, στιχουργός και πεζογράφος, σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του στην Εφημερίδα των Συντακτών, είχε αναφερθεί στον θάνατο, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Είναι μια φυσική συνέπεια ο θάνατος. Το δραματικό είναι να φεύγουν νέοι άνθρωποι. Έχω μεγαλώσει. Έφτασα σε μια ηλικία που διασκεδάσεις, γάμοι, βαφτίσια, στρατοδικεία όχι δικά μου φίλων μου, λογής-λογής διαδηλώσεις, έρωτες, πάθη, διαβάσματα, θέατρα, κινηματογράφοι όλα αυτά που συνθέτουν τη ζωή ενός ανθρώπου μού φαίνονται τώρα σαν να έγιναν όλα μαζί χθες το βράδυ. Συμπυκνώθηκε ο χρόνος».

Τα μηνύματα για τον θάνατο του Μάνου Ελευθερίου από ανθρώπους της τέχνης στα social media είναι φυσικά εκατοντάδες. Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν και ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος δημοσίευσε στα instastories μια φωτογραφία του σπουδαίου ποιητή και έγραψε: «Σε ευχαριστώ για τόσα μαλαματένια λόγια».

Ο Μανος Ελευθεριου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR