counter

Το ξέσπασμα του γιου του Ανδρέα Μπάρκουλη: “19 χρόνια που αναπνέω πάντα προσπαθείτε να με διαβάλετε όπως κάνατε και με εκείνον”

Το ξέσπασμα του γιου του Ανδρέα Μπάρκουλη: “19 χρόνια που αναπνέω πάντα προσπαθείτε να με διαβάλετε όπως κάνατε και με εκείνον”
Το ξέσπασμα του γιου του Ανδρέα Μπάρκουλη: “19 χρόνια που αναπνέω πάντα προσπαθείτε να με διαβάλετε όπως κάνατε και με εκείνον”

Ο γιος του αξέχαστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος, έχει μεγαλώσει και είναι πλέον 19 ετών.

O Nίκος Μπάρκουλης διατηρεί τον δικό του λογαριασμό στο TikTok και δημοσιεύει διάφορα βίντεο, τα οποία αμέσως συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και σχόλια.

Αυτή τη φορά, ο 19χρονος Νίκος πόσταρε ένα βίντεο στο οποίο ξέσπασε για τις φήμες που θέλουν τον πατέρα του να του έχει καταστρέψει τη ζωή.

Έτσι λοιπόν ο ίδιος απάντησε στους δημοσιογράφους, που όπως φαίνεται, δημιούργησαν δημοσιεύματα και εκμεταλλεύτηκαν ένα βίντεό του για να αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος του Έλληνα ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή την 23η Αυγούστου 2016, δημιούργησε ένα βίντεο το οποίο βασίστηκε σε ένα trend του TikTok. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το trend της δημοφιλούς πλατφόρμας ο Νίκος Μπάρκουλης έπρεπε να δώσει το χέρι του στο άτομο που του κατέστρεψε τη ζωή, με τον ίδιο να επιλέγει τον πατέρα του, αναφερόμενος φυσικά στο γεγονός ότι “έφυγε” πολύ νωρίς και δεν πρόλαβε να τον χαρεί. 

Αμέσως, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα τα οποία έγραφαν ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης κατέστρεψε τη ζωή του γιού του.

Το ξέσπασμα του Νίκου Μπάρκουλη

«Καλησπέρα σε όλους, ονομάζομαι Νίκος Μπάρκουλης, είμαι 19 ετών και κάνω βίντεο στο Tik Tok. Oι περισσότεροι πιστεύω θα με ξέρετε λόγω αυτού και όσοι δεν με ξέρετε λόγω του Τik Tok, είμαι ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη που έφυγε από τη ζωή πέντε χρόνια πριν. Έκανα ένα βίντεο, ήταν ένα trend που έλεγε δώσε το χέρι σου στο άτομο που σου κατέστρεψε τη ζωή. Το έδωσα στον πατέρα μου, μόνο που έκανα ένα twist είπα “μπαμπά που έφυγες τόσο νωρίς” εννοώντας που έφυγες τόσο νωρίς από τη ζωή μου μιας και ήμουν τόσο μικρός σε ηλικία. Οι δημοσιογράφοι απ΄ ότι φαίνεται δε ξέρουν να διαβάζουν και αποφάσισαν να γράψουν στο άρθρο ότι ο πατέρας μου, μου κατέστρεψε τη ζωή και άλλα τέτοια άσχημα πράγματα. Δεν έχω να δικαιολογήσω κάτι γιατί δεν έγραψα κάτι λάθος. Δε φταίω εγώ αν κάποιος δεν ξέρει την γλώσσα της χώρας του. Απλά να πω ότι με ακολουθάγατε τότε, με ακολουθάτε τώρα και πέντε χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα μου ακόμα ασχολείστε μαζί του», είπε ο Νίκος Μπάρκουλης στο βίντεο ενώ στη λεζάντα που το συνόδευε έγραψε: «19 χρόνια που αναπνέω πάντα προσπαθείτε να με διαβάλετε όπως κάνατε και με εκείνον, 5 χρόνια μετά τον κατηγορείτε για τη ζωή μου. Δε σας το επιτρέπω».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR