counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της νέας σειράς "Με τα παντελόνια κάτω" παραχώρησαν οι συντελεστές της. Όλο το cast των ηθοποιών έδωσε το "παρών" σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ξεχώρισαν οι Νικολέττα Καρρά και Πηνελόπη Πλάκα, για τις σικάτες εμφανίσεις τους.

Ο Δάνης Κατρανίδης για πρώτη φορά θεατρικό ζευγάρι με την πρώην σύζυγό του, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, εγκαινιάζει το θέατρο Πόλη με το κλασικό αριστούργημα του Έντουαρντ Άλμπη, "Ποιός φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;". Στην παράσταση πρωταγωνιστούν επίσης η Χρύσα Παππά και ο Παναγιώτης Εξαρχέας.

Στον Χάρη Φραγκούλη απονεμήθηκε το 13ο βραβείο Δημήτρης Χορν, στο θέατρο που φέρει το όνομα του έλληνα ηθοποιού, στην οδό Αμερικής. Ο νικητής ερμήνευσε τον Ζίγκμουντ Φρόιντ στο «Όταν έκλαψε ο Νίτσε» του Ίρβιν Γιάλομ, που ανέβηκε σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση και Νίκου Χατζόπουλου, στο θέατρο Θησείον. Επί σκηνής ο Δημήτρης Λάλος, περσινός νικητής, εδωσε τον σταυρό του Χορν στον διάδοχό του, ενώ ο Σταμάτης Φασουλής του παρέδωσε το επαμειβόμενο βραβείο. Νωρίτερα ο Διονύσης Σαββόπουλος ξεδίπλωσε, με τον δικό του τρόπο, σκέψεις, λέξεις και εικόνες για τον Δημήτρη Χορν. Ακολούθησε ο Θανάσης Αλευράς (βραβείο 2008) με ένα αφιέρωμα στον Χορν που δεν γνώρισε, αλλά και ο Κώστας Γεωργουσόπουλος που, όπως κάθε χρόνο, αναφέρθηκε στη σημασία του επάθλου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR