counter

Το δημόσιο ξέσπασμα του Γρηγόρη Πετράκου κατά του Χρήστου Λούλη

Το δημόσιο ξέσπασμα του Γρηγόρη Πετράκου κατά του Χρήστου Λούλη
Το δημόσιο ξέσπασμα του Γρηγόρη Πετράκου κατά του Χρήστου Λούλη

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες το νέο διαφημιστικό σποτ της Πολιτικής Προστασίας με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Λούλη.

Και μπορεί το συγκεκριμένο σποτ να αποσύρθηκε, υπήρξαν όμως κάποιοι που δε δίστασαν να ρίξουν δημόσια τα «βέλη» τους στον Χρήστο Λούλη.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γρηγόρης Πετράκος που ενοχλήθηκε πολύ με το εν λόγω διαφημιστικό και εκφράστηκε με πολύ έντονο τρόπο κατά του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πετράκος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το επίμαχο διαφημιστικό και έγραψε: «Του Χρήστου του είπαν να μας πει να μην πηγαίνουμε βόλτα στην πλατεία. Ο Χρήστος μας κοιτάει στα μάτια και μας λέει να μην βρισκόμαστε με τις παρέες μας γιατί εκεί μπορεί να είναι και ο «ιός»... Ο Χρήστος δεν έχει καταλάβει τίποτα… ή ακόμα χειρότερα έχει καταλάβει και παρόλα αυτά κάνει τον παπαγάλο τους… Μη κάνεις σαν τον Χρήστο»…

Ο Χρήστος Λούλης έδωσε σήμερα τη δική του εξήγηση σχετικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε το βίντεο δηλώνοντας μεταξύ άλλων, πώς το σποτάκι δεν πέτυχε τη δουλειά του καθώς ο κόσμος έμεινε σε κάτι άλλο και όχι στο μήνυμα για την αποφυγή συνωστιμού στις πλατείες.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR