counter

Το απίστευτο ξέσπασμα της μητέρας της Ασπασίας Μπόγρη κατά της Έλενας Ακρίτα για τα σχόλια στον Μάρκο Σεφερλή!

Το απίστευτο ξέσπασμα της μητέρας της Ασπασίας Μπόγρη κατά της Έλενας Ακρίτα για τα σχόλια στον Μάρκο Σεφερλή!
Το απίστευτο ξέσπασμα της μητέρας της Ασπασίας Μπόγρη κατά της Έλενας Ακρίτα για τα σχόλια στον Μάρκο Σεφερλή!

Το θέμα της νεαρής Ασπασίας Μπόγρη πριν μερικά χρόνια συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς πρόκειται για το κορίτσι που πυροβολήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, αφήνοντάς την παράλυτη.

Η μητέρα της Σπυριδούλα Φατούρου, θέλησε να πάρει θέση στη κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Ακρίτα, καθώς ο γνωστός ηθοποιός έχει βοηθήσει πολύ τη κόρη της, όλο αυτό το διάστημα που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Η ίδια δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook,υποστηρίζοντας τον Μάρκο Σεφερλή και ρίχνοντας τα βέλη της στην Έλενα Ακρίτα.

«Κ. Ακριτα, νιώθω την υποχρέωση να πάρω θέση στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Μάρκο Σεφερλή.  Δεν θα μιλήσω για ότι αποφάσισε… εκείνος ξέρει… Θα μιλήσω όμως για εκείνο το «σκουπίδι «που εσείς αποκαλέσατε. Ε, λοιπόν,  ακούστε με προσεχτικά: αυτός ο άνθρωπος, έκανε την κόρη μου να γελά από τα 4 χρόνια της έως τα 17… τοτε δλδ που την πυροβόλησε ο πατέρας της. Όντας στην εντατική, με την ζωή της να κρέμεται από μια κλωστή, ζήτησε τον Μάρκο…

Αυτός ο άνθρωπος, εξακολούθησε να κάνει την κόρη μου να γελά, γιατί ήρθε να την δει στο κέντρο αποκατάστασης. Η Άσπα μου, δεν μιλά κ δεν κινείται… όμως γελά … και εκείνη την ημέρα γέλασε πάλι με τον δικό της Μάρκο. Και εξακολουθεί να την κάνει να γελά, γιατί της πρόσφερε κάτι που το κράτος και όλοι  εσείς οι δήθεν κουλτουριάρηδες δεν έχετε κάνει…. ένα μέσο μεταφοράς.

Αφού λοιπόν κρίνετε το κοινό του Μάρκου αυτομάτως κρίνετε την κόρη μου. Και εδώ βγάζω κυνόδοντες Κ. Ακρίτα…. Κρίνετε ένα παιδί, με παιδεία… με μόρφωση…Ένα παιδί που έφτασε να είναι καθηλωμένο και που η μόνη της χαρά είναι κάποια ΑΝΘΡΩΠΟΙ, όπως ο Μάρκος… Μάθετε λοιπόν από εμένα, μια απλή γυναίκα, πως πρέπει να βουτάτε την γλώσσα σας στο μυαλό σας πριν μιλήσετε.Πριν κατηγορήσετε έναν καλλιτέχνη και το κοινό που τον ακολουθεί. Κρατήστε την (δήθεν) κουλτούρα σας για εσάς… και αν κάτι σας ενοχλεί μάθετε στην ηλικία που είστε να μιλάτε πρόσωπο με πρόσωπο και όχι κρυμμένη πίσω από την οθόνη…Τάχα πως έχετε θιχτεί γιατί προσβάλει μια γκάμα ανθρώπων… που εσείς τους σέβεστε…Είστε το λιγότερο αστεία Κ. Ακρίτα…Με σεβασμό μια μαμά από το κοινό του κ. Σεφερλη…», έγραψε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα Φατούρου.

Δείτε την ανάρτηση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR