counter

Το αιματοβαμμένο μπάνιο του Oscar Pistorius μετά τη δολοφονία της Reeva

Το αιματοβαμμένο μπάνιο του Oscar Pistorius μετά τη δολοφονία της Reeva
Το αιματοβαμμένο μπάνιο του Oscar Pistorius μετά τη δολοφονία της Reeva

Oscar Pistorius Bath

Η φωτογραφία από  το μπάνιο στο οποίο δολοφονήθηκε το διάσημο μοντέλο Reeva Steenkamp είναι σοκαριστική. Το βρετανικό κανάλι Sky News, πρόβαλε σήμερα τον τόπο του εγκλημάτος και οι στιγμές  τρόμου που έζησε η Reeva, η σύντροφος του νοτιοαφρικανού αθλητή και παραολυμπινίκη προκαλούν ρίγος.

Η είδηση της δολοφονίας του όμορφου μοντέλου μέσα στην πολυτελή έπαυλη του συντρόφου της στις 14 Φεβρουαρίου είχε κάνει πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο.

Οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι ο αθλητής την σκότωσε γιατί θεώρησε ότι ήταν διαρρήκτης. Όμως τα νέα στοιχεία, που ήρθαν στο φως έρχονται να καταρρίψουν τον ισχυρισμό του διάσημου αθλητή Pistorius ότι σκότωσε κατά λάθος την σύντροφό του. Ο παραολυμπιονίκης, που αντιμετωπίζει πλέον την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτηςσύμφωνα με το δημοσίευμα είχε κλειδωμένη την καλλονή σύντροφό του, Reeva Steencamp για δύο ώρες στο μπάνιο, πριν την πυροβολήσει τέσσερις φορές στην λεκάνη, το κεφάλι και τα χέρια πίσω από την πόρτα. 

Το σενάριο για δολοφονία ενισχύουν και οι μαρτυρίες γειτόνων του Pistorius. "Από το σπίτι του Pistorius ακούγονταν ουρλιαχτά και αποφάσισα να καλέσω την αστυνομία καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν κάτι τέτοιο".

Δείτε το video.




Ο Oscar Pistorius θα εμφανιστεί στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα.

Oscar Pistorius & Reeva Steenkamp

Oscar Pistorius Bath 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR