counter

Η Reeva τη στιγμή που μπαίνει στο σπίτι του Pistorius. Video από την κάμερα ασφαλείας, λίγο πριν τη δολοφονία της

Η Reeva τη στιγμή που μπαίνει στο σπίτι του Pistorius. Video από την κάμερα ασφαλείας, λίγο πριν τη δολοφονία της
Η Reeva τη στιγμή που μπαίνει στο σπίτι του Pistorius. Video από την κάμερα ασφαλείας, λίγο πριν τη δολοφονία της

Reeva Steenkamp

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Η Reeva Steenkamp φτάνει με το αυτοκίνητό της στην πύλη της έπαυλης του συντρόφου της Oscar Pistorius στις 6 π.μ. ξημερώματα της μέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Το μοντέλο δείχνει ευδιάθετο και χαμογελαστό, τη στιγμή που περιμένει τον φύλακα να της ανοίξει την είσοδο. Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία της 29χρονης καλλονής. Εννιά ώρες αργότερα, η αστυνομία θα έβρισκε το άψυχο σώμα της στο μπάνιο του σπιτιού του Pistorius από τις σφαίρες του αγαπημένου της.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Blade Runner εμφανίζεται και εκείνος να καταφτάνει με το λευκό πολυτελές αυτοκίνητό του, αλλά η κάμερα δεν κατέγραψε το πρόσωπό του γιατί χρησιμοποίησε την λωρίδα που ήταν μακριά από το κλειστό κύκλωμα. 

Τα 30 δευτερόλεπτα με τα πλάνα της Reeva προβλήθηκαν χτες το βράδυ από την τηλεόραση της νότιας Αφρικής. Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο μετά την μαγνητοσκόπηση του αθλητή, οι γείτονες του ζευγαριού άκουσαν κραυγές από το σπίτι του Pistorius. Τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως η αστυνομία ενημέρωσε την οικογένεια της Reeva ότι ο Oscar Pistorius συνέθλιψε το κρανίο της συντρόφου του με ρόπαλο του κρίκετ πριν την πυροβολήσει. Ο αθλητής αρνείται την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης και εμμένει στον ισχυρισμό του ότι την σκότωσε κατά λάθος, καθώς θεώρησε ότι ήταν κλέφτης.

Reeva Steenkamp

Σήμερα η Cyril Myers, συγκάτοικος και φίλη της Reeva αποκάλυψε ένα άλλο πρόσωπο του Pistorius αρκετά διαφορετικό από εκείνο που οι συμπατριώτες του, αλλά και ολόκληρος ο αθλητικός κόσμος είχε στον μυαλό του για τον αθλητή με την μεγάλη δύναμη ψυχής: "Είχαν βγει για πρώτη φορά σε μια αθλητική βραδιά. Μετά από εκείνη τη νύχτα εκείνος δεν την άφηνε ήσυχη. Την κυνηγούσε και της τηλεφωνούσε συνέχεια. Ο Oscar ήταν επίμονος, ανυπόμονος και πολύ κυκλοθυμικός. Η Reeva μου είχε πει ότι κάποια στιγμή την είχε σπρώξει. Ένιωθε εγκλωβισμένη μαζί του. Της είπα ότι θα του μιλούσα εγώ. Του είπα να μην την πιέζει. Συμφώνησε, αλλά το πρόσωπό του μου έδειξε ότι δεν το κατάλαβε".

Χτες έκανε το γύρο του κόσμου η είδηση ότι και ο αδελφός του Oscar, έχει προβλήματα με τον νόμο. Ο Carl Pistorius κατηγορείται για ανθρωποκτονία καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο με γυναίκα μοτοσυκλετιστή το 2010. Ο Carl εμφανίστηκε στο δικαστήριο την προηγούμενη εβδομάδα για να υποστηρίξει τον αδελφό του, ακριβώς δύο μέρες μετά το δικό του δικαστήριο για το τροχαίο.

Reeva Steenkamp


Δείτε το video με την Reeva να εισέρχεται στην έπαυλη του Oscar Pistorius, λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της.



 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR