counter

Τίτλοι τέλους στον γάμο πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή έπειτα από 12 χρόνια!

Τίτλοι τέλους στον γάμο πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή έπειτα από 12 χρόνια!
Τίτλοι τέλους στον γάμο πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή έπειτα από 12 χρόνια!

Διαζύγιο φαίνεται πως αποφάσισαν να πάρουν σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife ο Πάνος Κιάμος και η επί 12 χρόνια σύζυγός του, Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η πρώην σύζυγός του, υπήρξαν ζευγάρι από το 2003 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, οι δυο τους πήραν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν διατηρώντας ωστόσο άψογες σχέσεις αφού εξακολουθούν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Ο Πάνος Κιάμος και η Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη έφτασαν στην απόφαση του χωρισμού τον περασμένο Νοέμβριο θέτοντας ως άμεση προτεραιότητα την αγάπη που έχουν για τα τρία τους παιδιά, ενώ ήδη έχουν υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου.

Τους επόμενους μήνες η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή, η οποία τα προηγούμενα χρόνια δεν ασκούσε κάποια επαγγελματική δραστηριότητα, αφού είχε αφοσιωθεί εκ ολοκλήρου στον ρόλο της ως μητέρα, θα αναζητήσει κατοικία στην ίδια περιοχή όπου θα μετακομίσει μαζί με τα παιδιά τους.

Από την άλλη πλευρά ο Πάνος Κιάμος δεν έχει κοινοποιήσει μέχρι στιγμής την μεγάλη αυτή αλλαγή στην προσωπική του ζωή μιας και υπήρξε πάντα άνθρωπος χαμηλών τόνων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR