counter

Τί ψώνισα στις εκπτώσεις (Στο OLGA's BLOG)

Τί ψώνισα στις εκπτώσεις (Στο OLGA's BLOG)
Τί ψώνισα στις εκπτώσεις (Στο OLGA's BLOG)

Βρισκόμαστε στην καρδιά των εκπτώσεων. Ήδη τα πιο πολλά καταστήματα έχουν πουλήσει αρκετά από τα είδη τους  και πλέον δεν είναι τόσο εύκολο να βρει κανείς το νούμερο του στο σχέδιο της αρεσκείας του. Επίσης πολλές τιμές έχουν πέσει ακόμα περισσότερο σε σχέση με τις πρώτες μέρες.

Έτσι κι εγώ λοιπόν, σαν γνήσια γυναίκα,  δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό που ονομάζεται εκπτώσεις και βγήκα στα μαγαζιά να ψωνίσω κάποια πράγματα που μου έλειπαν. Και κάποια άλλα που δεν μου έλειπαν… αλλά λατρεύω!!! ( βλέπε αθλητικές φόρμες).

Το πρώτο πράγμα που αγόρασα ήταν ένα παλτό. Το είχα δει πριν τις εκπτώσεις αλλά επειδή ήταν ένα ιδιαίτερο κομμάτι, ροζ καρό και φαρδιά γραμμή, θεώρησα ότι ήταν αρκετά τα χρήματα για μια τέτοια αγορά. Έτσι λοιπόν όταν τυχαία το ξαναείδα με 60% η τιμή μου φάνηκε εξαιρετικά καλή για ένα τέτοιο παλτό κι έτσι το αγόρασα.

Η δεύτερη μου αγορά ήταν αυτό το ζευγάρι μαύρα μποτάκια. Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να τα αποκτήσω γιατί θεωρώ πως είναι ένα κλασσικό κομμάτι που μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά ρούχα. Η τιμή του;;; με 40% έκπτωση εξαιρετική για ένα ζευγάρι  καλά δερμάτινα παπούτσια.

Οι άλλες δυο αγορές μου έγιναν μάλλον από μια μικρή υπερβολή… ήμουν έξω για άλλο λόγο, μπήκα στα μαγαζιά να χαζέψω μέχρι να περάσει η ώρα… κι αυτά ήταν σαν να με φώναξαν… Όλγα έλα αγόρασε μας!!! Το πρώτο είναι μια φόρμα σε πιο φαρδιά γραμμή. Η αλήθεια είναι ότι έχω τρελή αδυναμία στις φόρμες και ειδικά όταν είναι λίγο πιο φαρδιές από το κανονικό. Όταν λοιπόν τη βρήκα 40% πιο φτηνή δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Και το  τελευταίο ρούχο που είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό φορεμένο, είναι αυτή η ολόσωμη  μπλε φλοράλ φόρμα, η οποία είχε γύρω στο 60%. Είναι βέβαια ένα πιο ιδιαίτερο κομμάτι που δεν είναι και από τα πιο απαραίτητα στη ντουλάπα μας αλλά η τιμή του ήταν εξαιρετικά δελεαστική.

Ξέρω οι εποχές είναι δύσκολες. Και μπορεί κάποιοι να σκεφτείτε… εδώ κάποιοι δεν έχουν να φάνε κι εσύ μας δείχνεις τα ψώνια των εκπτώσεων. Όμως αυτό μου το κείμενο απευθύνεται σε κορίτσια νέα σαν κι εμένα που τους αρέσει να ψωνίζουν και το έχουν περιορίσει αρκετά λόγω της εποχής που διανύουμε. Και που περιμένουν τις εκπτώσεις για να προσθέσουν κάτι στη ντουλάπα τους που τους λείπει. Και που θέλουν να ντύνονται όμορφα. Γιατί κι αυτό δείχνει διάθεση για ζωή, το να θες να είσαι περιποιημένος και καλοντυμένος. Έτσι αποφάσισα να σας δώσω μερικές ιδέες.

Πάντα είμαι και θα είμαι ειλικρινής μαζί σας σε όλα μου τα κείμενα και εδώ και στο facebook. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!!!!!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR