counter

Τι αποκαλύπτει για την εκπομπή που θα παρουσιάσει με τη σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου (video)

Τι αποκαλύπτει για την εκπομπή που θα παρουσιάσει με τη σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου (video)
Τι αποκαλύπτει για την εκπομπή που θα παρουσιάσει με τη σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου (video)

Κρατερός Κατσούλης

Καλεσμένος στο FTHIS TV ήταν ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός, με χιούμορ και ειλικρίνεια, μίλησε  για τον ρόλο του ως πατέρας, για τη σχέση του με τη Κατερίνα Καραβάτου, τις φήμες που τους θέλουν να κάνουν μαζί εκπομπή, αλλά και για τα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της… εγκυμοσύνης (της Κατερίνας)!

“Έχασα 10 κιλά”
Ανανεωμένος εμφανίστηκε ο Κρατερός, καθώς όπως παραδέχθηκε έχει χάσει 10 κιλά το τελευταίο διάστημα: "Όταν η Κατερίνα ήταν έγκυος, εγώ πήρα περισσότερα κιλά. Αν θυμάμαι καλά εκείνη πήρε 8, εγώ περίπου 12 κιλά”.

“Το επίκεντρο της ζωής μου είναι η κόρη μου”
Για τις αλλαγές στη ζωή του, από τότε που ήρθε στον κόσμο η κόρη του, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός. “Αν μέχρι τώρα το επίκεντρο ήταν η γυναίκα μου και εγώ, πλέον είναι η κόρη μας” είπε ο Κρατερός, ενώ αναφέρθηκε και στις πλάκες που κάνει με τους φίλους του για το πόσο αυστηρός μπαμπάς θα είναι. Ωστόσο παραδέχθηκε ότι έχουν τη διάθεση με τη Κατερίνα να κάνουν και ένα δεύτερο παιδί.
Φυσικά μίλησε και για τη βάφτιση της μικρής Αέλιας λέγοντας ότι: “Δεν είχα καθόλου άγχος. Το μοναδικό που με ανησυχούσε ήταν ο καιρός γιατί είχαν πει ότι θα έχει βροχές. Τελικά όλα πήγαν καλά”.

“Μπορεί και να κάνουμε εκπομπή μαζί”
Τον τελευταίο καιρό γράφτηκαν πολλά για το ότι ο Κρατερός και η Κατερίνα συζητούν να κάνουν μαζί εκπομπή. Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει: “Όσο αφορά το μαζί δηλαδή δεν ισχύει, γιατί κατά τα άλλα είμαστε σε συζητήσεις. Ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα” και συμπλήρωσε: “Θέλαμε να κάνουμε κάτι μαζί, αλλά δεν προχώρησε αυτή η κοινή ιδέα. Με τη Κατερίνα είμαστε καλή ομάδα όμως και ίσως το κάνουμε κάποια άλλη στιγμή”.

“Ήταν ανήθικη η συμπεριφορά απέναντι στη Κατερίνα”
Στον τρόπο που κόπηκε η εκπομπή της Καραβάτου αναφέρθηκε ο ηθοποιός, τονίζοντας πως: “Ήταν ανήθικη η συμπεριφορά προς το πρόσωπό της και στο πρόσωπο όλων των ανθρώπων που δούλευαν για την εκπομπή. Ανήθικη απέναντι σε έναν άψογο επαγγελματία όπως έλεγαν και σε μια εγκυμονούσα γυναίκα”.

 

"Δεν είμαι τύπος που παίρνει το καπελάκι του και φεύγει"
Ο Κρατερός ξεκαθάρισε πως δύσκολα θα τον έκανε κάτι να φύγει από το γάμο και το σπίτι του. Άλλωστε όπως είπε: “Δεν είμαι από τους ανθρώπους που παίρνουν το καπελάκι τους και φεύγουν. Πιστεύω ότι πρέπει να βρίσκεται ένας τρόπος ώστε να μιλήσεις και να συνεννοηθείς με τον άλλον. Είναι κάτι δημιουργικό αυτό”.

 

Πως αντιμετώπισε την αποβολή της Κατερίνας πριν από καιρό
Αρκετά ψύχραιμος προσπάθησε να είναι όταν η Κατερίνα απέβαλε, λίγο καιρό πρίν μείνει έγκυος στην Αέλια: “Για μένα μέχρι να γεννηθεί η Αέλια, το επίκεντρό μου ήταν η Κατερίνα, να είναι αυτή καλά. Έτσι ήταν και τότε τα πράγματα, γι αυτό με ενδιέφερε να δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε και τι θα κάνουμε”.Ωστόσο δεν δέχεται τον ρόλο του “δυνατού” στη σχέση τους, καθώς “αυτός είναι ένας ρόλος που εναλλάσσεται ανάλογα με τις καταστάσεις”.

Ο κόσμος ανακρίνει τον Κρατερό Κατσούλη
Στη καρέκλα της ανάκρισης κάθισε ο Κρατερός απαντώντας σε όλους και σε όλα. Για το πόσο συχνά τον φλερτάρουν οι γυναίκες τώρα που είναι πατέρας, αν θα άλλαζε το όνομά του για να κάνει καριέρα και τι γνώμη έχει για τα τουρκικά σήριαλ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR