counter

Της αποκαλύψεως... Σάσα Σταμάτη και Αντωνία Καλλιμούκου: Όλα στη φόρα!

Της αποκαλύψεως... Σάσα Σταμάτη και Αντωνία Καλλιμούκου: Όλα στη φόρα!
Της αποκαλύψεως... Σάσα Σταμάτη και Αντωνία Καλλιμούκου: Όλα στη φόρα!

Της... Αποκαλύψεως έγινε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στην ελληνική τηλεόραση, τόσο στην πρωινή όσο και στην μεσημεριανή ζώνη! Σάσα Σταμάτη και Αντωνία Καλλιμούκου στο επίκεντρο!

Το "χορό των αποκαλύψεων" ξεκίνησε η Σάσα Σταμάτη που εισέβαλλε μαζί με την υπόλοιπη παρέα το "Πρωινού" την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας έλεγε τον καιρό. Η Σάσα, έκανε πως παίζει μπάσκετ και μάλιστα θέλησε να κάνει και κόλπα με την μπάλα. Η δημοσιογράφος θέλησε να κάνει τρίπλα με την μπάλα και σήκωσε ψηλά το πόδι της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φανεί πεντακάθαρα το λευκό της εσώρουχο. Βέβαια δεν φάνηκε αυτό να κομπλάρει την Σάσα που συνέχισε τις τσαχπινιές.

Λίγες ώρες μετά, η Αντωνία Καλλιμούκου έκανε πασαρέλα, αλλάζοντας ρούχα κατά την διάρκεια της εκπομπής "Ελένη", για την στήλη της μόδας. Κάποια στιγμή, φόρεσε ένα μπλε πουκάμισο πολύ κοντό, που έφτανε λίγο κάτω από το στήθος της. Καθώς η στυλίστρια θέλησε να διορθώσει το πουκάμισο, με μια κίνηση μας εμφάνισε το στήθος της Αντωνίας που δεν φορούσε σουτιέν. Η Αντωνία Καλλιμούκου ξαφνιάστηκε και αμέσως κατέβασε το ρούχο για να καλύψει το στήθος της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR