counter

Thor Bjornsson: Τραγωδία για το "βουνό" του "Game Of Thrones" - Έχασε την κόρη του

Thor Bjornsson: Τραγωδία για το "βουνό" του "Game Of Thrones" - Έχασε την κόρη του
Thor Bjornsson: Τραγωδία για το "βουνό" του "Game Of Thrones" - Έχασε την κόρη του

Μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ο ηθοποιός Thor Bjornsson, που ενσάρκωσε τον ρόλο του “Βουνού” στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Game of Thrones”.

Ο ίδιος έκανε γνωστή την απώλεια του εμβρύου που κυοφορούσε η σύζυγός του, Kelsey Henson.

Ο 36χρονος Thor Bjornsson ανακοίνωσε ότι η κόρη του γεννήθηκε πρόωρα και συγκεκριμένα στις 21,5 εβδομάδες (Μια εγκυμοσύνη θεωρείται ολοκληρωμένη στις 40 εβδομάδες κύησης).

Μάλιστα, ο Thor Bjornsson δημοσίευσε και φωτογραφίες του μωρού.

Το κείμενο του Thor Bjornsson

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τη γέννηση της κόρης μας Γκρέις Μόργκαν Χαφτχορσντότιρ που γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου στις 21,5 εβδομάδες κύησης. Μετά από αισθητή μείωση της κίνησης διαπιστώσαμε ότι η καρδιά της είχε σταματήσει να χτυπάει. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο μας γι’ αυτή την απώλεια ή την ευτυχία που μπορέσαμε να περάσουμε χρόνο με την κόρη μας.

Είναι απολύτως όμορφη, με ξανθές βλεφαρίδες και ένα μικρό χαμόγελο για τη μαμά και τον μπαμπά. Η αγάπη που νιώθουμε γι’ αυτήν είναι συντριπτική. Η θλίψη που νιώθουμε θα είναι μαζί μας για πάντα, αλλά το ίδιο και η αγάπη. Όλες οι ελπίδες και τα όνειρά μας γι’ αυτήν τα χάσαμε, αλλά ξέρω ότι θα είναι ξανά μαζί μας. Το πνεύμα της θα ζει μέσα από εμάς και τα αδέρφια της. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή καθώς θρηνούμε αυτή την αβάσταχτη απώλεια. Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και για την υποστήριξή σας», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση του Thor Bjornsson.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @thorbjornsson

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR