counter

Την Κυριακή στην Πρέβεζα η κηδεία της μητέρας της ηθοποιού- Η οργή του αδελφού της

Την Κυριακή στην Πρέβεζα η κηδεία της μητέρας της ηθοποιού- Η οργή του αδελφού της
Την Κυριακή στην Πρέβεζα η κηδεία της μητέρας της ηθοποιού- Η οργή του αδελφού της

Ευδοκία Ρουμελιώτη μητέρα

Η οικογένεια της ηθοποιού Ευδοκίας Ρουμελιώτη θα μεταβεί την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στην Πρέβεζα, όπου θα τελεστεί η κηδεία της μητέρας της, της 59χρονης Βασιλικής Σιάνη, που έχασε τη ζωή της μετά από ατύχημα που είχε στο σπίτι της, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το FTHIS.GR. Η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο αδελφός της ηθοποιού, ο δημοσιογράφος Γιώργος Ρουμελιώτης, ανάρτησε χτες στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μήνυμα στο οποίο είναι εμφανής η οργή του για τους γιατρούς και για το τρόπο που διαχειρίστηκαν το σοβαρό περιστατικό. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Υπάρχουν ομως άνθρωποι που πραγματικα ορίζουν την μοίρα των συνανθρώπων τους, συνειδητά η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ. Ίσως να ειναι ηλίθιοι, ίσως άχρηστοι, ισως απλα κακοι σε οτι επιλέγουν να καταπιαστουν, σιγουρα ομως ειναι εγκληματίες...Μπορω να δεχθώ, εστω και δυσκολα, την συνωμοσία του σύμπαντος που κρινει τις ζωες μας, όχι ομως την συνωμοσία των ηλιθιων που στερούν την ελπίδα των ανθρωπων."

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση  του δημοσιογράφου στο χτεσινό ρεπορτάζ του FTHIS.GR που πρώτο παρουσίασε τις αιτίες του οδήγησαν στο τραγικό περιστατικό.

Προς το παρόν ο Γιώργος Ρουμελιώτης δεν θέλει να εξηγήσει με ακρίβεια τι ακριβώς συνέβη, ενώ, σύμφωνα με το περιβάλλον του, και τα όσα γράφει ο ίδιος,  θα δοθεί συνέχεια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR