counter

Την "έδιωξαν" από το sequel της Χιονάτης

Την "έδιωξαν" από το sequel της Χιονάτης
Την "έδιωξαν" από το sequel της Χιονάτης

Kristen Stewart

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Η "στιγμιαία απερισκεψία" ,όπως η ίδια χαρακτήρισε τα φιλιά της με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders, της στοίχισαν όχι μόνο τον Robert Pattinson, αλλά όπως όλα δείχνουν και πολλές κινηματογραφικές προτάσεις.

Σε προηγούμενο δημοσίευμα του FTHIS.GR, είχε γίνει αναφορά στο ότι τα αφεντικά των χολιγουντιανών στούντιο πιστεύουν ότι η Kristen Stewart είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο για το κοινό και οι θεατές θα σαμποτάρουν τις ταινίες που θα πρωταγωνιστήσει.

Τα τελευταία δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι παραγωγοί της Universal, εξαιτίας του σκανδάλου, την απέκλεισαν από το sequel της ταινίας "Snow White and the Huntsman”- στα γυρίσματα της ταινίας γνωρίστηκε με το παράνομο αντικείμενο του πόθου της.

Η εταιρεία παραγωγής σε επίσημη ανακοίνωση της ανέφερε: "Το στούντιο αυτή τη στιγμή ψάχνει επιλογές για το πώς θα εξελίξει την ιστορία στη δεύτερη ταινία".

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται καμία αναφορά στον Rupert Sanders και το αν θα σκηνοθετήσει τo sequel. 

Robert PattinsonΑπό την άλλη, η καριέρα του Robert Pattinson δείχνει να απογειώνεται.

Η χτεσινή εμφάνισή του, η πρώτη μετά την αποκάλυψη της απιστίας, για την προώθηση της νέας του ταινίας, "Cosmopolis", συνοδεύτηκε από εγκωμιαστικά σχόλια.

Εκατοντάδες θαυμάστριες είχαν στριμωστεί έξω από το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης για ένα αυτογραφό του, ενώ οι δημοσιογράφοι εξύμνησαν το πόσο καλά χειρίστηκε την όλη κατάσταση.

Σε όλα αυτά προσθέστε και τη σημερινή επίσημη ανακοίνωση ότι ο Pattinson πήρε τον ρόλο του Lawrence της Aραβίας, στη ταινία "Queen of the Desert”.
Στην περίπτωση του Pattinson, καλύτερα δεν γίνεται!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR