counter

The Masked Singer: Το “Cyber Girl” έβγαλε την μάσκα – Η αντίδραση τον κριτών στην αποκάλυψη

Το νέο επεισόδιο του “The Masked Singer” παρακολουθήσαν οι τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν ο οικοδεσπότης της βραδιάς, ενώ για ακόμα μια φορά οι 4 κριτές ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης προσπάθησαν να μαντέψουν ποιοι είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω από τις 5 διαφορετικές μάσκες, που έχουν μείνει στο σόου.

Δείτε επίσης – The Masked Singer: Ο “Αχυρούλης” αποκαλύφθηκε πριν ακόμα πατήσει το πόδι του στο σόου και θα έχει ρόλο έκπληξη στο αποψινό επεισόδιο

The Masked Singer - Η αποκάλυψη του “Cyber Girl”

Στο τέλος της βραδιάς κριτική επιτροπή και κοινό αποφάσισαν πως το “Cyber Girl” είναι αυτό που θα αποχωρήσει από το “The Masked Singer” και θα αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Πίσω από την μάσκα του “Cyber Girl” βρισκόταν τελικά η Μαρία Κορινθίου!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι 4 ντετέκτιβς δεν ξαφνιάστηκαν πολύ με την αποψινή αποκάλυψη, καθώς είχαν μαντέψει πως η ηθοποιός κρυβόταν πίσω από το “Cyber Girl”. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Σάκης Ρουβάς, η Αθηνά Οικονομάκου ήταν αυτή που πρώτη είχε πει πριν κάποια επεισόδια του The Masked Singer”, πως η Μαρία Κορινθίου είναι το “Cyber Girl”, ενώ μετά πείστηκαν και οι υπόλοιποι κριτές. 

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την αποκάλυψη του “Cyber Girl” στο The Masked Singer”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR