counter

The 2Night Show: Η Ελένη Ανουσάκη μπήκε με πατερίτσες στο πλατό και αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της

Καλεσμένη στο The 2Night Show ήταν το βράδυ της Τρίτης η Ελένη Ανουσάκη, η οποία μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός μπήκε στο πλατό της εκπομπής με πατερίτσες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει.

«Η γυναικεία φιλοδοξία και η γυναικεία κουταμάρα είναι ότι εμείς οι γυναίκες είναι ότι και στο θέατρο και στο κινηματογράφο κλπ, φορούσα πολύ ψηλά τακούνια, τα τακούνια μου δεν ήταν τόσο ψηλά, ήταν 8 πόντους. Αυτά χάνουν τη σωστή θέση του κορμού και καταστρέφουν τα ισχία. Κάποια στιγμή πριν 10 χρόνια, πριν τα υπέροχα πλάσματα, εγώ δεν μπορούσα καθόλου να περπατήσω, διότι έσπασαν αυτά. Όλο το πράγμα ξεκινάει από το ότι οι γυναίκες αγοράζουν στενές φόρμες και ψηλά τακούνια και καταστρέφουν το σκελετό. Πρέπει να μάθουν οι κυρίες να πάνε σε ένα γιατρό να δουν το πέλμα τους γιατί καταστρέφουμε τη ζωή μας. Είναι το μόνο πράγμα που δεν άκουσα από την μητέρα μου, την Μαλένα Ανουσάκη μου έλεγε “Χρυσή μου θα καταστρέψεις τα ισχία σου” και έλεγα “δεν είναι στα καλά της η γυναίκα” και το πλήρωσα με δύο εγχειρήσεις. Να ευχαριστήσω την Ελένη, εμένα γιατί πήγα μόνη μου τον Ιούνιο, δεν ήθελα κανέναν γιατί πήρα τη ζωή στα χέρια μου και έκανα έναν καυγά, γιατί κάποιοι καπνίζαν έξω από το δωμάτιο και είμαι εναντίον του καπνίσματος και στα νοσοκομεία και όλο το καλοκαίρι ήμουν σπίτι και έκανα ήρεμα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Ανουσάκη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR