counter

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Έφτασαν στην Αθήνα οι εστεμμένοι για την κηδεία του

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Έφτασαν στην Αθήνα οι εστεμμένοι για την κηδεία του
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Έφτασαν στην Αθήνα οι εστεμμένοι για την κηδεία του

Στην Αθήνα φτάνουν από το μεσημέρι της Κυριακής εστεμμένοι από διάφορες χώρες της Ευρώπης, προκειμένου να δώσουν το παρών στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που θα γίνει το πρωί της Δευτέρας (16/01).

Θυμίζουμε πως η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 12.00 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ενώ θα ακολουθήσει η ταφή στο Τατόι. Από τις 06.00 π.μ. έως τις 10.30 π.μ. προ της τελετής, η σορός θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, όπου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Δείτε επίσης - Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Οι Έλληνες που προσκλήθηκαν στην κηδεία του

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος – Η άφιξη των εστεμμένων για την κηδεία του

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας έφτασε η Βασίλισσα της Δανίας, Μαργαρίτα, η οποία είναι αδερφή της συζύγου του Κωνσταντίνου, Άννας Μαρίας.

Ακολούθησε η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας με τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο, η Δούκισσα της Ρωσίας Maria Vladimirovna, ο  πρίγκιπας διάδοχος της Νορβηγίας Χάακον με την σύζυγό του πριγκίπισσα Μέτε Μαρίν, ο πρώην πρίγκιπας της Ρουμανίας, Radu.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας έφτασε ο ανιψιός του Κωνσταντίνου, Βασιλιάς Φίλιππος της Ισπανίας μαζί με την Βασίλισσα Λετίθια. Όλοι οι υψηλοί προσκεκλημένοι θα γευματίσουν σε δείπνο που παραθέτει η οικογένεια σε γνωστό ξενοδοχείο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR