counter

Τέλος από το Open η Μπέττυ Μαγγίρα

Όλα δείχνουν πως η Μπέττυ Μαγγίρα δεν θα συνεχίσει στο κανάλι του Open.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», η παρουσιάστρια φαίνεται να έκανε συζητήσεις με τον σταθμό χωρίς κάποια συμφωνία.

Ρίξτε μια ματιά! Μπέττυ Μαγγίρα: Απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον, "Σαν παρουσιάστρια εννοείται ότι διεκδικώ κάποια πράγματα"

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Μπέττυς Μαγγίρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρογιάννη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Μπέττυ Μαγγίρα δέχτηκε πιέσεις για να βρίσκεται του χρόνου η Πηγή Δεβετζή, στο πάνελ της εκπομπής της. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος για το “διαζύγιο” με το Open.

«Σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε τέλος στην συνεργασία της Μπέττυς Μαγγίρα με το Open. Έγιναν συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Τζώνη Καλημέρη όμως δεν τα βρήκαν. Η Μπέττυ Μαγγίρα δεχόταν πιέσεις να δεχθεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της για του χρόνου, όπως η Πηγή Δεβετζή, επιστήθια φίλη του Νίκου Κοκλώνη. Αυτός ήταν ένας σοβαρός λόγος να έρθει ένα “διαζύγιο”, όπως όλα δείχνουν», είπε η δημοσιογράφος.

Ο Γιώργος Λιάγκας με την σειρά του ανέφερε πως έχει διαβάσει ότι η Μπέττυ Μαγγίρα, μιλάει με το κανάλι του ΑΝΤ1 για να αναλάβει εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα ειπώθηκαν για την Μπέττυ Μαγγίρα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR