counter

Μπέττυ Μαγγίρα: Απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον, "Σαν παρουσιάστρια εννοείται ότι διεκδικώ κάποια πράγματα"

Μπέττυ Μαγγίρα: Απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον, "Σαν παρουσιάστρια εννοείται ότι διεκδικώ κάποια πράγματα"
Μπέττυ Μαγγίρα: Απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον, "Σαν παρουσιάστρια εννοείται ότι διεκδικώ κάποια πράγματα"

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και τη Μαρία Κοκολάκη μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα μετά το φινάλε της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της και τόνισε πως την ερχόμενη σεζόν θα ήθελε να συνεχίσει με την ίδια ομάδα στο πλευρό της.

Δείτε επίσης – Ποιος είναι πρωινιάτικα: Φινάλε με δάκρυα για την εκπομπή του Open - Ανακοίνωσε την αποχώρησή του

Η Μπέττυ Μαγγίρα για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Στεναχωριέμαι, αν και γκρίνιαζα τόσο καιρό. Έλεγα ότι είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, να τελειώσουμε να πάμε για μπάνιο. Είχα από χθες το βράδυ μία αναστάτωση, ένα φτερούγισμα. Ξύπνησα 6 παρά, δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ. Ήμουν περίεργα σήμερα, ήμουν κάπως.

Είμαστε σαν οικογένεια στην εκπομπή, αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Θα δείξει το μέλλον, θα τα ακούσετε όταν βγει η επίσημη ανακοίνωση. Εννοείται πως θέλω να συνεχίσει η ομάδα ως έχει. Σαν παρουσιάστρια εννοείται ότι διεκδικώ κάποια πράγματα που με κάνουν να αισθάνομαι καλά, ασφάλεια, με ανθρώπους με τους οποίους έχω χημεία.

Η φετινή σεζόν μου άφησε μία πολύ γλυκιά γεύση, με πάρα πολλή δουλειά, εμπόδια και ευτράπελα. Ήταν μία δύσκολη τηλεοπτική χρονιά, πολλές οι εκπομπές, τεράστιος ο ανταγωνισμός. Όλοι τα ίδια θέματα παίζουμε πάνω-κάτω, εμείς διαφοροποιηθήκαμε νομίζω ως προς τον τρόπο. Αν δέχομαι προτάσεις με ανυψώνει, αυξάνει την αυτοπεποίθηση μου και είμαι επαγγελματίας και είναι λογικό να δέχομαι προτάσεις. Τώρα ποιες δέχθηκα, αν δέχθηκα και πότε, δεν έχει να κάνει. Η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί από το κανάλι. Είμαστε σε πολλές καλές συζητήσεις με το Open. Θα δείξει παιδιά», είπε μεταξύ άλλων η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα:

 

Photo Credits: Instagram - betty_maggira

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR